Contactează-ne

Prima pagină

De Ziua îndrăgostiților, o inimă în fața primăriei, dar mesajele numai de dragoste n-au fost

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ primarul i-a îndeamnat pe îndrăgostiți să-și facă un selfie și să publice fotografia pe Facebook ■ dacă inițiativa sub sloganul „Inima Romanului bate în centrul orașului!” va avea succes, ea va fi extinsă și în parcuri ■ numai că, ideea nu a stârnit prea mare entuziasm, unii care-s furioși din cauza lipsei apei având postări pro și contra ■

Conducerea Primăriei Roman a amplasat în părculețul din fața sediului administrației o inimă uriașă, îndemnând localnicii ca, de Valentine`s Day – Ziua îndrăgostiților, să realizeze o fotografie inedită. „Anul acesta, în luna iubirii – de Valentine’s Day și până la Dragobete, vă invit să realizați o fotografie inedită, în fața Primăriei Roman, acolo unde este amplasată o inimă de mari dimensiuni.

Proiectul – un punct de selfie special cu ocazia zilei internaționale a iubirii este unul pilot, dorindu-ne să oferim trecătorilor o surpriză plăcută, posibilitatea de a crea o amintire frumoasă, având ca leit-motiv – «Inima Romanului bate în centrul orașului!». Inima este confecționată în regie proprie și va rămâne amplasată în parcul din fața primăriei.

Analizăm posibilitatea confecționării unor astfel de obiecte inedite în viitor, extinzând acest tip de proiecte care să ne aducă zâmbetul pe chip. Vă aștept cu drag, să realizați un astfel de instantaneu și să-l postați pe rețelele de socializare!”, a consemnat pe pagina sa de socializare, ca persaoană publică, primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Inițiativa edilului șef, de a amplasa o asemenea inimă simbolică, în condițiile în care fruntașii liberali tocmai au ieșit cu declarații belicoase la adresa ApaServ și a Consiliului Județean privind acutizarea crizei de apă la Roman, a adunat zeci de comentarii, care mai de care mai acide, unele ironice, darăi altele „n care este apreciată ideea.

„Cartierul Muncitoresc nu are apă noaptea iar ziua abia curge și voi ne dați inimioare!” este de părere Constantin Ciobanu. Parafrazând cunoscuta melodie de muzică ușoară „Îți dau un  inel”, cântată de Dan Bitman, solistul trupei Holograf, mai puțin protocolar, Alexadru Duminică spune: „E o secetă pe instalația de apă, «mare cât inima ta»! Inimă avem, apă mai trebe”. Nicu Nicolae e de părere că primarului nu i-ar păsa de problemele cu apa , acuzându-l pe edilul șef: „Îl doare pe el fix în dos… de apă și oameni. Marioneta lui Leoreanu”.

Ștefan Ovidiu Oprea îl întreabă ironic pe edilul șef: „Domnule primar, după poză se lasă cu puțină iubirică? Aveți și un sfat pentru cei tineri, cu ce ar putea înlocui apa?”. Claudiu Poenaru apreciază noua inițiativă a Primăriei ca fiind „Abureală pentru fraieri”. Și romașcanii furioși, că exact de Ziua Îndrăgostiților orașul rămâne din nou fără apă, timp de câteva ore bune, continuă potopul de ironii la adresa municipalității, dar nu legată de Ziua Îndrăgostiților, ci de situația creată de lipsa de apă, tot mai acută într-un municipiu aflat la confluența a două râuri mari: Moldova și Siretul.

Vasile Cozma sare în apărarea edilului șef, amintindu-le celorlalți postaci despre cei care au generat criza apei laRoman: „Ori v-au spălat creierii careva, ori sunteți duși cu pluta. De un an se zbate domnul primar să rezilieze contractul cu ApaServ și Arsene nu le dă voie și voi tot continuați cu reproșuri… credeți că cineva (în afara de PSD) nu își dorește ca orașul să aibă rețea nouă de apă sau apă non- stop? Credeți că  se poate face magie să dispară ApaServ? Durează… se luptă pe toate căile să fie normalitate cu apa, dar trebuie să avem răbdare. Ați ieșit careva la proteste împotriva ApaServ? Nu! Știți doar să orăcaiți pe Facebook”.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending