Contactează-ne

Actualitate

De ce s-a predat un bărbat care şi-a însuşit un telefon. Cazul s-a petrecut într-o farmacie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ imaginile de pe camerele de supraveghere au fost făcute publice ■ în urma mediatizării, individul s-a prezentat la poliţie şi a predat bunul furat ■

Bărbatul căutat de poliţişti după ce în urmă cu ceva vreme a furat un telefon uitat într-o farmacie din Piatra Neamţ, s-a predat. După ce imaginile au fost făcute publice, cel mai probabil de ruşine el s- a prezentat din proprie voinţă la poliţie şi a predat telefonul.

„În urma mediatizării imaginilor din comunicatul de ieri, bărbatul a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Alexandru cel Bun, care a luat legătura cu poliţiştii şi a predat telefonul mobil. În continuare se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt”, a transmis Poliţia Neamţ.

Asta după ce pe 13 iulie 2022 poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au solicitat sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, în vederea soluţionării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în interiorul unei farmacii din municipiul Piatra Neamţ.

Totul s-a întîmplat în urmă cu circa trei săptămîni, respectiv la data de 20 iunie 2022. Atunci oamenii legii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că în ziua înterioară, pe 19 iunie, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că persoana bănuită era un bărbat, îmbrăcat cu un tricou alb cu dungi orizontale albastre. S-a stabilit faptul că, la data de 19 iunie 2022, persoana vătămată şi-ar fi uitat telefonul într-o farmacie din Piatra Neamţ, moment în care bărbatul din imagini l-ar fi luat. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending