Contactează-ne

Actualitate

Daruri pentru copiii care, de ziua lor, erau pe patul de spital

Știre publicată în urmă cu

în data de

Copiii care erau internați de ziua lor, 1 iunie, în Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman nu au fost uitați de cadrele medicale. La inițiativa preotului Silviu Petrea, cei aflați în unitatea sanitară romașcană, dar și micuții care erau consultați în ambulatoriu, au avut o surpriză.

Au primit pachete cu dulciuri, fructe și o minge. „În  ziua de 1 iunie, copiii internați la Spitalul Municipal de Urgență Roman au avut parte de o surpriză minunată – cadouri special pregătite cu dragoste și grijă pentru ei. Atmosfera din spital s-a umplut de bucurie și entuziasm odată ce micuții pacienți au primit 30 de pachete cu dulciuri și jucării.

Fiecare cadou a adus zâmbete pe fețele lor și puțină alinare, în timpul internării. Această inițiativă a adus împreună personalul spitalului, elevii Școlii din Sagna și Eva Market. Copiii au simțit că nu sunt singuri și că sunt înconjurați de oameni care îi susțin și se gândesc la ei”, a declarat Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

Reamintim faptul că părintele Silviu Petrea a mai avut astfel de in ițiative și de  Crăciun și de Paști, organizarea de acțiuni caritabile fiind una din preocupările sale constante.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending