Contactează-ne

Actualitate

Dana Păiuș a fost aleasă președinta femeilor liberale, la Roman

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ inspectorul școlar general adjunct o va înlocui în funcție pe Roxana Iorga ■ potrivit legislației aceasta, în calitate de director de școală, nu mai poate îndeplini funcții de conducere pe linie de partid ■ au fost alese și două primvicepreședinte, șase vicepreședinte și 15 secretare ■

La sediul PNL Roman a avut loc, joi, 15 septembrie, în prezența conducerii județene și locale a partidului, alegerile la organizația de femei locală, care preced scrutinul la organizația județeană de săptămîna viitoare. De față au fost președintele organizației județene PNL, George Lazăr, secretar de stat, președintele PNL Roman, deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului, Leonard Achiriloaei, consiliera PNL în CJ Neamț, Mihaela Elena Isciuc și președinta OFL Neamț, Gabriela Banu.

În urma alegerilor în funcția de președintă a OFPNL Roman a fost aleasă inspectorul școlar general adjunct, Dana Păiuș, consilier local PNL, care a înlocuit-o în funcție pe Roxana Iorga, director la Colegiul Național ”Roman-Vodă”. Aceasta potrivit actualei legislații din educație, fiind director de unitate școlară nu poate îndeplini nici o funcție de conducere într-o organizație politică.

”A fost un eveniment deosebit, foarte bine organizat, care a adus în dezbatere teme importante pentru societate, la care am luat parte cu multă plăcere, alături de colegii mei.Colaborarea cu Organizațiile Femeilor Liberale a dat întotdeauna rezultate de excepție la Neamț. Ne bucurăm de expertiza colegelor noastre, de profesionalismul cu care abordează problemele curente şi unitatea de care dau dovadă, ca membri implicați şi activi ai echipei liberale. Cu atît mai mult, în contextul politic, mă bucur întotdeauna să văd că femeile liberale vin cu inițiativă, cu proiecte complexe şi cu fermitate în decizii. Am văzut ieri, la fel ca şi cu alte ocazii, o organizație puternică, care a pus în dezbatere propuneri importante pentru noi toți şi care aduce, prin activitatea sa, un plus de valoare Partidului Național Liberal Roman. O felicit pe doamna inspector general adjunct al ISJ, Dana Păiuş, noua preşedintă a Organizației Femeilor Liberale din Roman şi îi doresc mult succes în această nouă provocare frumoasă. De asemenea, felicitări tuturor doamnelor şi domnişoarelor care formează echipa OFL Roman şi mult spor în etapa care urmează.Ştiu sigur că vom vedea rezultate importante şi acest lucru pentru că îmi cunosc bine colegii”, a precizat președintele PNL Neamț, George Lazăr.

Întrebată ce proiecte de viitor are, Dana Păiuș, a declarat pentru ”Monitorul” că proiectul pe care l-a prezentat colegelor sale a pus accent pe educație. ”Îmi voi coordona întreaga activitate pentru sprijinirea copiilor performanți, în primul rînd, care vor fi ajutați să aibă o pregătire temeinică, ce le va permite accederea în cele mai bune universități. Pe de altă parte mă voi concentra și pe aducerea la școală a copiilor din familii dezorganizate și lipsiți de posibilități materiale, pentru reducerea abandonului școlar. De altfel, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Neamț coordonez derularea proiectului intitulat «A doua șansă» care este centrat tocmai pe un asemenea obiectiv”, a declarat Dana Păiuș.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. vasile r

    17 septembrie 2022 at 5:13 PM

    domnilor de la roman acei PDL -isti care nu faceti nimic pentru tara decat pentru gasca voastra de grup noi cetatenii care vom vota conform constitutiei vom veni la vot si vom vota pe acei cetateni de pe liste care nu au facut politica in ultimii 32 de ani, sa va intre bine in cap, voi si cei de la PSD mai aveti un an de zile sa va bateti joc de aceasta tara

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending