Contactează-ne

Actualitate

Cursuri de hairstylist pentru fetițe

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ un salon de înfrumusețare din Roman a demarat un proiect inedit, prin care fetițele între 4 și 13 ani sunt învățate să-și îngrijească părul ■ cursurile se desfășoară sub formă de joacă ■ la absolvire, micile cursante primesc diplome de participare ■

Managerul unuia dintre cele mai cunoscute saloane de înfrumusețare din Roman, Alina Iștoc, demarează, începând de sâmbătă, 4 noiembrie 2023, un curs destinat fetițelor, pentru a le obișnui cu igiena corectă a părului. Micile cursante vor fi organizate pe grupe de vârstă: 4-8 ani, 9-12 ani și peste 13 ani.

M-am gândit la un asemenea proiect tocmai pentru faptul că deprinderile sănătoase se însușesc de la vârste foarte fragede. Am în cap acesst lucru de foarte multă vreme și acum i-a venit rândul să fie materializat. Tocmai am încheiat un curs cu adulții și de mâine încep pe cel cu fetițele. Prima grupă e formată din 10 copii.

Am așezat în mijlocul salonului un covor pe care vor sta fetițele și își vor însuși primele deprinderi de masare a scalpului, de pietănare a părului, de descâlcire, de șamponare, etc. Se vor face toate manevrele, mai puțin spălatul. Ca specialist, dar și ca mamă, consider că astfel de cursuri le vor folosi acestor fetițe pe parcursul întregii vieți.

De altfel este știut faptul că mai ales fetițele care au părul lung întâmpină probleme în îngrijirea acestuia. După ce eu voi realize aceste demonstrații, fetițele vor face exerciții între ele sub formă de joacă”, a declarat Alina Iștoc, mamă a două adolescente. Cursurile vor fi contra cost (5 lei ora, simbolic) și se vor organiza sâmbăta, în intervalul orar 17.00 – 18.00.

La sfârșitul cursurilor, fetițele vor primi din partea organizatoarei certificate de absolvire, evident simbolice. În timpul cursurilor, copiii vor fi serviți și cu bomboane, iar după absolvire, prin tragere la sorți, vor fi premiate fetițele cu cele mai bune rezultate. Se mai fac încă înscrieri la telefon 0740/436.349 la Salonul „Alinuța Styl”, situat în strada Bogdan Dragoș, vizavi de Poliție.

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending