Contactează-ne

Actualitate

Cum să alegi un slot într-un cazinou dacă ești începător

Știre publicată în urmă cu

în data de

Varietatea și numărul impresionant de sloturi care pot fi jucate în cadrul unui cazinou online precum pot fi uneori copleșitoare, în special pentru jucătorii începători. De aceea este important ca aceștia să știe care sunt criteriile de care ar trebui să țină cont atunci când aleg anumite sloturi.

Software de la producători de încredere

Primul criteriu important este fiabilitatea companiei care a dezvoltat sloturile. Este foarte important, ca jucătorii noi să cunoască care sunt dezvoltatorii cu reputație bună, care și-au câștigat respectul clienților datorită calității jocurilor și al căror software trece cu succes testele de audit realizate de companii independente. Printre cei mai importanți se află nume precum:

 • Novomatic Gaminator (Greentube)
 • Net Entertainment
 • Microgaming
 • booongo
 • BetSoft
 • Mega Jack (tehnologie de cazinou)
 • Playtech
 • Aceking
 • Playson
 • etc.

RTP și volatilitate

Înainte de a alege un slot într-un cazinou online, jucătorii le pot testa gratis, pentru a învăța mai multe despre parametrii de bază ai sloturilor precum volatilitatea și RTP-ul (procentul de rentabilitate).

RTP-ul este, de cele mai multe ori, indicat de producător, cu cât este mai ridicat, cu atât este mai bun, iar volatilitatea este gradul de risc, care reflectă frecvența câștigurilor și mărimea acestora.

În ceea ce privește volatilitatea, sloturile se împart în:

 • sloturi cu volatilitate mică – sunt sloturi care oferă șanse dese de câștig, dar cu sume mici;
 • sloturi cu volatilitate medie – care oferă șansa atât a unor câștiguri mici, cât și mari, în egală măsură;
 • sloturi cu volatilitate mare – sunt sloturile care oferă câștiguri rare, dar și oportunități de jackpot-uri uriașe.

Pentru incepatori sunt recomandate de obicei sloturile cu volatilitate mica sau medie, aici gasiti exemple, intrucat nu implica pierderi mari si permit un sold pozitiv.

Numărul de linii

Acest aspect este de asemenea relevant, deoarece jocurile cu un număr mic de linii sunt în general, plictisitoare și nu foarte generoase în ceea ce privește câștigurile. Un număr optim de linii pentru un slot ar fi de la 9 la 21.

Cu toate acestea și sloturile clasice, cu trei și cinci linii sunt interesante, în special pentru atmosfera retro pe care o crează.

Disponibilitatea bonusurilor și a jackpoturilor

Atunci când aleg un slot, jucătorii noi ar trebui să acorde o atenție deosebită bonusurilor, simbolurilor speciale și jackpoturilor oferite. În cele mai populare păcănele, există simboluri Wild tradiționale, care completează anumite combinații, și Scatter, care aduc rotiri gratuite, precum și bonusuri care permit rularea unor mini jocuri tematice.

În ceea ce privește jackpoturile, cu siguranță toți jucătorii visează să îl câștige pe cel mai mare, însă pot risca să piardă foarte mulți bani. De aceea este foarte important să nu depășească sumele pe care își permit să le joace și să încerce să mențină mereu o balanță pozitivă.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending