Contactează-ne

Actualitate

Cum pariezi pe platforma Betano?

Știre publicată în urmă cu

în data de

Atunci când alegi să pariezi online tu vei fi operatorul care se va ocupa de plasarea pariului. Tocmai de aceea va trebui ca, înainte de a paria pe un meci mult dorit sau chiar  de a alege varianta de pariuri live, să te familiarizezi cât mai bine cu tot ce este pe platformă. În principiu lucrurile sunt similare cu cele de la casele de pariuri stradale, ceea ce nu va ridica probleme celor care știu deja la ce să se uite. Situația va fi un pic mai delicată în cazul celor care nu cunosc nicio modalitate de pariere.

 

Ce trebuie să știi înainte de paria pe o platformă online?

Înainte de a încerca să pariezi trebuie să știi că poți face acest lucru doar pe baza deschideri, activării și alimentării unui cont. Pentru aceasta, evident, trebuie să ai vârsta legală peste 18 ani și să completezi cu atenție și corect toate datele solicitate de platformă. Informațiile care vor fi folosite pentru verificare trebuie să coincidă cu cele din buletin.

 

Doar după ce ai deschis un cont și acesta a fost validat, ai posibilitatea de a încasa bonusul de bun venit și de a juca în condiții mult mai avantajoase, oferit doar clienților platformei.

Lucrurile sunt valabile pe toate site-urile de pariuri legale, fie că vrei să joci la casa de pariuri Mrbit online, la Maxbet, Efortuna sau orice altă platformă îți oferă cele mai potrivite condiții de joc.

 

Cum pariezi la Betano?

Dacă ți-ai deschis un cont pe acestă platforma de pariuri online și vrei un răspuns la întrebareacum pariez la Betano, îți oferim aici câteva informații ce îți pot fi de mare ajutor în a-ți simplifica găsirea cotelor și plasarea pariurilor.

Chiar dacă metoda poate părea un pic mai complicată la început, pe măsură ce te obișnuiești, se dovedește foarte simplă și intuitivă.

 

În partea din stânga vei găsi întotdeauna lista cu sporturile pe care poți paria. Ele sunt ușor de identificat, datorită pictogramelor destul de evidente și sugestive. Dacă vei da click pe un sport sau pe denumirea unei întreceri, îți vor apărea imediat meciurile sau întrecerile programate și cotele disponibile pentru fiecare dintre acestea. Se poate recurge și la bifarea căsuțelor din fața mai multor competiții, pentru a vedea cât mai multe dintre pariuri disponibile.

 

De regulă, în funcție de sport, puteți să plasați un pariu pe învingător, rezultatul final, pe goluri sub/peste ș.a. Pentru a vedea oferta completă, în partea din dreapta este un număr pe care, dacă îl accesați, vi se va deschide un tabel complet cu toate cotele disponibile pentru partidă. Veți descoperi o multitudine de variante și tipuri de pariuri, pentru toate nivelurile și preferințele. Puteți plasa pariuri simple, combinate, cu acumulator, cu baze, trixie etc.

 

În concluzie, dacă ai nevoie de o platformă complexă, dar simplu de utilizat pentru a paria pe sporturile și întrecerile favorite, Betano este una dintre cele mai apreciate și intuitive. Ea poate fi utilizată și de pe telefon, direct din browser sau din aplicație.

 

Joacă echilibrat și responsabil, luând în calcul toate riscurile implicate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending