Contactează-ne

Actualitate

CSM Ceahlăul, victorie de moral în Cupă

Știre publicată în urmă cu

în data de

CSM Ceahlău a câştigat la pas partida din turul 2 al Cupei României, disputată miercuri, 9 august, în compania formaţiei Şomuz Fălticeni. A fost chiar un galop de sănătate, scorul final fiind unul de neprezentare, 0-3, şi victoria galben-negrilor este clar una de moral, dar şi „reparatorie”, după înfrângerea din prima etapă, de la Hunedoara, şi, mai important, în perspectiva meciului de acasă, cu CSM Reşiţa, ce urmează a se disputa duminică, 13 august. Marcatori au fost Robert Ciobanu, minutul 15, Bogdan Forisz minutul 50, şi Marius Savu, minutul 55.

Rămâne de văzut cât de util va fi testul în perspectiva meciului cu reşiţenii, în condiţiile în care primul „11” din Cupă nu a avut nicio legătură cu titularii din meciul cu Reşiţa. Practic Ceahlăul a început cu alţi jucători, „elemente comune” fiind doar Robert Ciobanu şi Cătălin Ştefănescu – titulari în Cupă şi care au intrat în teren, din postura de rezerve, în meciul de la Hunedoara.

Posibil ca antrenorul principal Cristi Pustai să fi dorit să vadă la lucru şi ceilalţi jucători din lot sau/şi să fi menajat jucătorii titulari pentru meciul de duminică.

Revenind la Robert Ciobanu, de remarcat pofta acestuia de gol, el deschizând scorul în meciul din Cupă, după ce a semnat egalarea pentru Ceahlăul în meciul de la Hunedoara, la puţin timp după ce a fost introdus pe teren.

Cât priveşte rezultatul, probabil galben-negrii ar fi putut marca mai multe goluri, dar nu au dorit, se pare, să îi strice pronosticul finanţatorului principal al echipei, managerul Comes, Anton Măzărineanu, pronostic anunţat în conferinţa de presă ce a avut loc tot miercuri.

Atunci când a fost prezentat şi un nou sponsor al Ceahlăului, respectiv SSAB-AG Bacău. SSAB-AG Bacău este o companie de construcții civile și industriale cu o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro în anul 2022 şi, începând chiar de miercuri, numele firmei apare pe tricourile Ceahlăului, alături de cele ale Decor Lux și Evo Pack, ceilalţi sponsori ai echipei, pe lângă sponsorul principal, grupul de firme COMES.

Cât priveşte meciul de duminică, împotriva celor de la Reşiţa, de menţionat că aşteptăm cu interes să vedem dacă va putea evolua Alexandru Anton. Acesta a fost eliminat în meciul de la Hunedoara, după două cartonaşe galbene – al doilea acordat mult prea uşor – şi ar trebui să-şi fi ispăşit etapa de suspendare în meciul din Cupă. Asta dacă nu se vor găsi unii să interpreteze altfel regulile, ceea ce nu ne-ar mira dacă ne gândim că CSM Ceahlăul a (mai) avut parte de arbitraje… “ostile”. Cât priveşte adversarul de dumincă, Reşiţa vine să-şi vândă scump pielea, măcar din cauza faptului că a pierdut acasă în prima etapă, 0-1, cu Unirea Slobozia, şi cel mai probabil va dori să recupereze la Piatra Neamţ din punctele pierdute pe teren propriu.

Formaţia cu care CSM Ceahlăul a început meciul de Cupă: Winney De Souza, Mario Petkov, Alexandru Fărăgău, Bogdan Forisz, Daniel Moroşanu, Cristian Copoţ, Mihai Petra, Marius Savu, Cătălin Ştefănescu, Matei Moraru, Robert Ciobanu.

Şomuz Fălticeni i-a trimis din primul minut în teren pe: Şerban Tomache, Denis Lăcustă, Cătălin Pântea, Abel Coajă, Emmanuel Asibey, Alexandru Savin, Ionel Stoian, Ionuţ Plămadă, Ionel Ungurianu, George Cârstean, Promise Hwodu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending