Contactează-ne

Actualitate

CSM Ceahlăul insistă pentru reparaţii la stadion

Știre publicată în urmă cu

în data de

Reprezentanţii CSM Ceahlăul au revenit cu un mesaj public în care reiterează rugămintea adresată Primăriei Piatra Neamţ pentru a efectua o serie de lucrări de reparaţii la stadionul din municipiul reşedinţă de judeţ, pentru a fi îndeplinite condiţiile necesare pentru a juca în Liga 2.

“CSM Ceahlăul se va reuni luni, 26 iunie, la stadion și până la începerea campionatului mai sunt șase săptămâni. De aceea revenim cu rugămintea adresată pe 15 iunie Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț să aducă îmbunătățiri arenei noastre pentru ca jocurile să se desfășoare în condiții foarte bune pentru echipa noastră, pentru adversari și pentru suporteri.

CSM Ceahlăul a promovat în Liga 2, iar pentru a avea și a oferi condiții cât mai bune pentru echipă, adversari, suporteri și pentru a crește calitatea întregului stadion, clubul solicită Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț întreprinderea de acțiuni pentru îmbunătățirea arenei, precum:

  • lucrări de reparații pentru a se putea folosi vestiarele vechi ale stadionului, cu tot cu încăperile aferente zonei respective

  • punerea în funcțiune a tuturor toaletelor din stadion, ca să fie utilizate de către suporterii ce urmează a fi prezenți la meciuri

  • tabela de scor trebuie să fie funcțională, ca și instalația de sonorizare și turnicheții pentru accesul în stadion

  • efectuarea demersurilor necesare pentru a se da în funcțiune tribuna construită peste nivelul Tribunei 2

  • lucrări pentru menținerea în stare cât mai bună a Sălii de Socializare pentru a putea fi utilizată ca și sală pentru ședințele tehnice ale echipei de seniori sau ca și sală pentru conferințe de presă.

Ca să oferim spectacol, ca să atragem oamenii la stadion, ca să avem parte de un public numeros, ca să prezentăm României o imagine plăcută atunci când se vor transmite meciuri în direct de televiziunile de sport, ca să putem deveni un punct de atracție în Liga 2 și, poate, în Superligă, Stadionul Municipal ”Ceahlăul” trebuie să ajungă la standardele minime de calitate cerute de regulamentele în vigoare”, se precizează în mesajul public al CSM Ceahlăul.

Ca o veste bună pentru suporterii echipei pietrene, portarul austriac Stefan Krell şi-a prelungit contractul cu gruparea din Piatra Neamţ până în 2024. Acesta a fost unul dintre eroii meciului retur din finala pentru promovarea în Liga 2. În minutul 45 al partidei cu Foresta Suceava, arbitrul întâlnirii a acordat uşor o lovitură de la 11 metri pentru echipa din Suceava, la scorul de 1-0 pentru Ceahlăul. Krell a apărat şutul expediat de un jucător sucevean şi a păstrat avantajul echipei sale, care a intrat la vestiare cu moralul nezdruncinat.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending