Contactează-ne

Actualitate

Consultări publice pentru bugetul din 2024. Prioritățile sunt infrastructura de apă, sănătatea și educația

Știre publicată în urmă cu

în data de

Ca în fiecare an, conducerea Primăriei Roman va iniția, în luna ianuarie, consultări publice pentru elaborarea bugetului pentru 2024. Leonard Achiriloaei, edilul municipiului, a anunțat pe pagina de Facebook că începând de săptămâna viitoare vor  începe consultările pentru bugetul anului 2024.

„Îmi doresc să creăm un buget echilibrat și cuprinzător, care să reflecte nevoile fiecărui sector de activitate din Roman. Prioritățile sunt clare: infrastructura de apă, sănătatea și educația. Fiecare categorie socio-profesională va fi consultată pentru a ne asigura că bugetul nostru va răspunde nevoilor reale ale comunității. Vom contura un buget transparent, echitabil și orientat către dezvoltarea durabilă a orașului nostru.

Vă îndemn să vă implicați activ în acest proces și să vă exprimați ideile și sugestiile. Fiecare voce contează în modelarea viitorului Romanului. Dacă aveți idei sau sugestii despre obiectivele pe care le considerați importante și nu puteți participa la consultările care vor avea loc la Primărie, vă încurajez să-mi scrieți pe adresa personală de e-mail primar@primariaroman.ro. Împreună, putem construi un Roman mai bun pentru toți!”, a transmis edilul.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending