Contactează-ne

Actualitate

Realizarea pistelor de biciclete, un proiect în curs de materializare

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ după finalizarea procedurilor premergătoare, la Roman a început execuția pistelor pentru biciclete ■ acestea vor avea o lungime de 4,3 kilometri ■ proiectul traseului ciclabil are o valoare de 3.881.173,36 lei, cu termen de finalizare în 12 luni ■

Consecvent ideii de comunicare publică eficientă, primarul Leonard Achiriloaei a postat pe pagina de Facebook câteva date despre o viitoare investiție în municipiul Roman, în infrastructura rutieră, una destinată celor care prcatică ciclismul.

”A început construcția primului inel ciclabil din municipiul Roman, cu finanțare prin PNRR. După finalizarea tuturor procedurilor premergătoare, a început execuția pistelor pentru biciclete, care se vor întinde pe o lungime de aproximativ 4,3 km, destinate să faciliteze circulația bicicliștilor și să promoveze un stil de viață sănătos și activ în comunitatea noastră.

Traseul inelului ciclabil va începe pe strada Mihai Viteazul, continuând pe Bulevardul Roman Mușat până la strada Aviatorilor, apoi pe strada Roman-Vodă, Bulevardul Republicii și strada Primăverii, până la întâlnirea cu strada Mihai Viteazul (sens giratoriu spre Luțca). Noua investiție are o valoare de 3.881.173,36 lei cu TVA și termen de finalizare de 12 luni.

Facem un pas important spre o comunitate mai sănătoasă și mai durabilă. Este un proiect care va fi utilizat de bicicliștii de toate vârstele, oferind o alternativă sănătoasă și ecologică de deplasare”, a precizat primarul. A mai spus că și acest nou proiect se înscrie în demersurile administrații de a transforma orașul în unul prietenos cu mediul, demers care, de la o etapă la alta, devine realitate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending