Contactează-ne

Actualitate

Conștiincioși la plata birurilor locale

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ valoarea taxelor în cazul imobilelor și terenului a fost calculată în funcție de zona din Roman în care se află ■ taxa pe autovehicule se calculează în funcție de capacitatea cilindrică ■

Urmare a deciziei conducerii Primăriei Roman, începând din 8 ianuarie romașcanii, persoane fizice și juridice, au început să-și achite taxele și impozitele locale într-un număr semnificativ. Conform purtătorului de cuvânt al primăriei, Dragoș Toma, între 8 ianuarie – 6 februrie au achitat datoriile fiscale pe portalul online 302 persoane, care au plătit suma de 148.195 de lei.

O altă modalitate de achitare a acestor obligații este aceea de a plăti online pe portalul Ghișeul.ro, de unde s-au virat în contul admistratiei locxale 546.440 de lei, de către 1501 persoane fizice și juridice. Cei mai mulți romașcani au preferat însă să se prezinte personal la casieria primăriei, situată în Palatul Administrativ din Piața Roman Vodă.

Astfel 8.800 de persoane fizice au virat suma de 2.384.595 de lei. Dragoș Toma a reamintit faptul că persoanele fizice și juridice care își achită impozitele și taxele locale al căror cuantum este prevăzut în HCL 19.485 din 13 III 2023, până la 31 martie 2024 , vor beneficia de o bonificație de 10%.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending