Contactează-ne

Actualitate

Consilierul de stat Bogdan Dumea apreciază calitatea Guvernului Ciolacu

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ nemțeanul Bogdan Dumea, secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, e convins că noua echipă de la Palatul Victoriei va lucra în beneficiul României ■ țara se află, în opinia acestuia, pe drumul corect ■ noul ministru cu care va lucra nemțeanul este colegul său de partid, Bogdan Ivan Gruia ■

Depunerea jurământului de către noua echipă de la Palatul Victori a prilejuit și mesaje de felicitări, venite din partea activului de partid, din cele două formațiuni politice: PSD și PNL, rămase la guvernare. Și secretarul de stat în Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării, Bogdan Dumea, se numără printre cei care apreciază calitatea noului Executiv de la București.

„Felicitări premierului Marcel Ciolacu pentru determinarea de a construi și în plan guvernamental o echipă care să lucreze pentru români. Felicitări, Bogdan Ivan Gruia, noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Împreună vom face ca transformarea digitală a statului să se deruleze cât mai accelerat și corect. Felicitări și mult succes fiecăruia dintre miniștri PSD.

Au fost investiți și sub coordonarea premierului Ciolacu vor face din patriotismul economic și bunăstarea fiecărui cetățean român o prioritate absolută”, a declarat după ceremonia de depunere a jurământului, nemțeanul Bogdan Dumea, care apreciază că  România se află pe drumul corect, subliniind că noua viziune asupra actului de guvernare este una correctă.

Ea va fi bazată pe reforme structurale, creșterea investițiilor, reducerea prețurilor, atenție acordată educației, creșterea producției românești, toate acestea garantând  că în acest ultim an de guvernare, înaintea alegerilor din 2024, echipa de la Palatul Victoria va asigura stabilitatea de care are nevoie România, în cea mai grea perioadă  din istoria ultimilor ani.

Conform CV-ului apărut în presă, noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ioan Gruia este  absolvent al Şcolii Doctorale de Sociologie, Universitatea din Bucureşti, tema tezei de doctorat fiind Aspecte ale specificului organizaţional al României. Modele socio-organizaţionale de actualizare a politicilor de resurse umane în rândul funcţionarilor publici”.

Fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa Năsăud şi purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Bistriţa Năsăud (2012-2020), precum şi expert elaborare strategii în cadrul proiectului „Dezvoltarea de strategii şi politici pentru a acorda şanse egale copiilor aparţinând grupurilor vulnerabile“  a fost ales în 2020 deputat în circumscripţia electorală nr.6 Bistriţa Năsăud, din partea Partidului Social Democrat.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending