Contactează-ne

Actualitate

Consilierii de sub Cetate se întrunesc în şedinţă ordinară

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ pe ordinea de zi a şedinţei de pe data de 30 iulie se numără şapte proiecte de hotărîre ■ se va supune aprobării acordul de cooperare între Tîrgu Neamţ şi oraşul Anenii Noi, Raionul Anenii Noi, din Republica Moldova ■

Aleşii locali din Tîrgu Neamţ se vor reuni pe 30 iulie în şedinţa lunară, pe ordinea de zi fiind menţionate şapte proiecte de hotărîre. După alegerea preşedintelui de şedinţă pentru luna august, funcţie ce revine prin rotaţie fiecărui membru al legislativului tîrgnemţean, se va supune atenţiei participanţilor, în vederea aprobării, Acordul de cooperare între Tîrgu Neamţ şi oraşul Anenii Noi, Raionul Anenii Noi, din Republica Moldova.

Un alt proiect vizează introducerea în domeniul public al urbei a unei garsoniere din strada Slt. Radu Teoharie, blocul G3/100, iar la un alt punct se va discuta despre abrogarea Hotărîrii Consiliului Local Tîrgu Neamţ nr.87 din 31.07.2007, referitoare la trecerea unor spaţii din domeniul public în cel privat al localităţii.

Alte subiecte au legătură cu subapartamentarea unei clădiri aferentă Policlinicii şi însuşirea inventarului bunurilor care aparţin domeniilor public şi privat al oraşului la data de 31.12.2019. Acesta este a treia şedinţă din iulie, lună în care s-au organizat şi două şedinţe ,,de îndată”.

Prima, din 7 iulie, a avut şase proiecte pe ordinea de zi, consilierii discutînd atunci despre reabilitarea unui spaţiu verde, înfiinţarea serviciului social de zi ,,Centru de asistenţă destinat agresorilor”, în cadrul proiectului Violenţa domestică nu are scuze şi a regulamentului de organizare şi funcţionare a acestui serviciu.

Au mai fost discuţii despre aprobarea organigramei şi statului de funcţii al Direcţiei de Asistenţă Socială a oraşului, darea în folosinţă gratuită a unui teren către Delgaz Grid şi modernizarea sistemului de iluminat stradal. Şi pe 20 iulie s-au întrunit consilierii, pentru dezbaterea a cinci proiecte de hotărîre cu caracter urgent.

S-a vorbit atunci despre modificarea şi completarea unei hotărîri privind începerea investiţiei privind modernizarea sistemului de iluminat public stradal, despre o asociere mai veche cu Colegiul Ştefan cel Mare pentru un proiect public de interes local, fiind aprobate şi rectificări ale bugetelor oraşului, spitalului şi Direcţiei de Asistenţă Socială.

Advertisement
Trending