Contactează-ne

Actualitate

Conferinţă de presă „apă de ploaie” la PSD Neamţ. S-a comunicat tot, dar nu s-a zis nimic

Știre publicată în urmă cu

în data de

Conferinţă de presă la PSD Neamţ, joi, 16 martie. Exerciţiul de imagine a fost unul minunat, dar, din păcate, nu s-a spus nimic. Nimic important pentru oricine altcineva care nu e social-democrat.

S-a spus „decât” că vor fi alegeri pentru preşedinţia PSD Neamţ, în vreo trei săptămâni – ceea ce îi interesează doar pe social-democraţi – şi că mâine, vineri, 17 martie, va fi şedinţă la CJ Neamţ şi va fi ales un preşedinte interimar, din cei doi vicepreşedinţi – ceea ce se ştia deja şi, cel puţin teoretic, îi interesează pe toţi pietrenii.

Daniel Harpa, preşedinte interimar al PSD Neamţ, cel care a condus comunicarea în conferinţa de presă, a mai spus, doar, că va rămâne în vigoare actuala majoritate, una fără PNL – precizare expresă – ceea ce înseamnă că viitorul vice ce va deveni mâine preşedinte interimar este, cel mai probabil, Ion Asaftei.

Asta chiar dacă preşedintele Harpa nu a dorit să pronunţe nume. Aşa cum n-a dorit nici să răspundă la întrebări pe tema „condamnarea, fuga lui Ionel Arsene”.

Ceea ce a mai adăugat un element de noutate în cazul unei conferinţe de presă: cel care o organizează anunţă de la început pe ce subiecte nu doreşte să răspundă la întrebări. Curat democraţie, curat transparenţă, curat… murdar.

Adică să ne înţelegem: a fost un fel de conferinţă de presă „liberă”, „decât” că unele întrebări nu au fost acceptate. Pe principiul: eu răspund liber, iar voi întrebaţi numai ce vreau eu. Altă întrebare?!

Deja ne este dor de Ionel. Că doar el dădea cuvântul cui vroia, când vroia, dacă vroia, în şedinţele de CJ. Că nici conferinţele de presă, nu-i aşa, nu sunt „pe toloacă”.

Clar nici în Poiana lui Iocan, din păcate. În rest, COLABORARE MAXIMĂ, după cum ne-a transmis preşedintele interimar al PSD Neamţ.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Stelian Aldea

    21 martie 2023 at 7:10 AM

    I-ati dat de lucru fostului militian de la rutiera. Il va cauta pe Iocan prin satul Poiana din zona Targu Neamt, pastorita de el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending