Contactează-ne

Prima pagină

Condamnare la foarte mulţi ani de puşcărie în cazul unui nemţean acuzat de viol şi trafic de copii

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ sentinţa definitivă a fost pronunţată, în ultima zi a lunii trecute, de către magistraţii de la Curtea de Apel Bacău ■ autorul a abuzat doi minori, frate şi soră ■

Un violator şi traficant de copii a primit o sentinţă record cu executare în regim de penitenciar. Victimele infracţiunilor erau frate şi soră, ei fiind abuzaţi sexual şi obligaţi să cerşească în municipiul Roman. Condamnarea a fost pronunţată la Curtea de Apel Bacău.

Costel Grişa Judele, un individ de 45 de ani, a aflat, pe 30 septembrie 2022, că va trebui să ispăşeacă 19 ani de puşcărie pentru faptele penale comise. Arestarea s-a petrecut în aprilie 2021, pentru că a găzduit doi minori, frate şi soră, pe care ziua îi scotea la cerşit, iar noaptea îi abuza sexual.

A primit 12 ani pentru un viol în formă continuată, alţi 11 pentru aceeaşi fărădelege în cazul celei de-al dolea minor şi 10 ani pentru trafic de minori. Pedepse au fost contopite, rezultând sancţiunea de 19 ani. I se vor preleva probe biologice, pentru introducerea în Sistemul de date Genetice Judiciare a infractorilor periculoşi.

Judecătorii i-au mai interzis anumite drepturi, între care şi cel de a fi curator sau tutore şi l-au obligat să le plătească celor două victime daune morale de câte 50.000 de lei. Faptele au ieşit la iveală la începutul lunii aprilie a anului trecut, când procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism l- au pus sub acuzare.

„La data de 05.04.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamţ au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 44 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată şi trafic de minori“, se arăta într-un comunicat al DIICOT.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending