Contactează-ne

Actualitate

Concert de jazz susţinut de „Vocea de aur a Germaniei”, o artistă din Piatra Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Biblioteca Judeţeană „G.T.Kirileanu” Neamţ găzduieşte manisfestarea intitulată „Concert de JAZZ cu Mădălina”, eveniment susţinut de Mădălina Mantu. Concertul are loc loc miercuri, 12 octombrie 2022, cu începere de la ora 17:00, în Sala Cupola a Bibliotecii Judeţene.

Mădălina Mantu a mai fost prezentă în această locaţie împreună cu Mihăiţă Macoveanu în cadrul proiectului „Poetul şi Cîntăreaţa”, care s-a bucurat de un real succes. Mădălina este cîntăreaţă de jazz şi musical, de naţionalitate română.

Este născută în Piatra Neamţ, dar are dublă cetăţenie, română şi germană. Pînă recent, Mădălina Mantu  a activat profesional exclusiv în Occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluţiile avute pe scenele din Germania şi Elveţia.

„Mass-media din Germania i-a acordat o atenţie deosebită, cîntăreaţa fiind o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, iar melodiile ei fiind difuzate periodic, existînd o solicitare permanentă din partea publicului. Au fost acordate zeci e interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar cea mai importantă realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată la SAT 1”.

Acestea sînt precizările dintr-un comunicat al Bibliotecii Judeţene Neamţ. Supranumită de nemţi „Vocea de aur a Germaniei”, Mădălina s-a făcut remercată prin calităţile ei vocale, pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internaţional. Iubită şi apreciată de publicul din România şi Germania, artista a revenit acasă şi va susţine un concert.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement








Trending