Contactează-ne

Actualitate

Comunicat de presă: CSM Ceahlăul nu are culoare politică

Știre publicată în urmă cu

în data de

CSM Ceahlăul Piatra Neamț roagă toți oamenii politici să nu mai politizeze reușitele clubului de fotbal. Nu vrem ca după această frumoasă realizare pentru orașul pe care îl reprezentam, să ni se folosească numele pentru a rezolva diverse dispute politice.

Solicităm și acceptăm ajutor din partea tuturor autorităților din județul Neamț pentru a avea rezultate și a face performanță.

CSM Ceahlăul nu are culoare politică. CSM Ceahlăul reprezintă municipiul Piatra Neamț și județul Neamț. CSM Ceahlăul este echipa favorită a mii de suporteri și nu reprezintă un partid politic. Vrem ca toți factorii decidenți să priceapă asta.

”Am propus!” sau ”Vom face!”nu ne caracterizează. Noi am făcut și am făcut lucruri care au readus mândria în sufletele a zeci de mii de oameni.

Cert este că vă așteptăm lângă noi cu lucruri concrete, pentru a dezvolta un proiect pe termen lung de dragul suporterilor din Neamț. Faceți lucruri, dar în liniște și pentru asta vă vom fi recunoscători. Faceți lucruri, dar cu gândul că ”ÎMPREUNĂ ÎN LIGA 2” vom reuși să bucurăm suporterii și prin evoluțiile noastre, prin rezultate și muncă vom duce CSM Ceahlăul pe prima scenă a fotbalului românesc într-un viitor, poate nu prea îndepărtat. Pentru asta însă trebuie să luptăm ”ÎMPREUNĂ ÎN LIGA 2”.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending