Contactează-ne

Actualitate

COMUNA SAGNA

Știre publicată în urmă cu

în data de

Anunț mediu

U.A.T. COMUNA SAGNA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Înființare rețea de distribuție a și racorduri gaze naturale în comuna localitatea Vulpășești, comuna Sagna, județul Neamț”, propus a fi amplasat pe teritoriul administrativ al comunei Sagna, intravilanul satelor Sagna și Vulpășești și extravilanul comunei Sagna, județul Neamț.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamț din Piatra Neamț, P-ța 22 Decembrie nr.5 în zilele de luni – joi, între orele 8,00 – 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, la sediul U.A.T. COMUNA SAGNA,  în zilele de luni-joi, între orele 8-16.30 și vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending