Contactează-ne

Actualitate

Compania Județeană Apa Serv SA 

Știre publicată în urmă cu

în data de

                                                COMUNICAT DE PRESĂ

Ținand cont de informațiile apărute in mass-media cu privire la situația furnizării serviciului de alimentare cu apa la domnul Carabelea Andrei, vă prezentam următoarele:

Luând în considerare faptul că, de-a-lungul timpului Compania Județeana Apa Serv SA  a fost un subiect intens politizat, mai ales de partidul din care face parte domnul Carabelea, la momentul constatării situației prezentate  nu am considerat oportun să o facem publică, întrucat am fi avut același comportament ca și aceștia. Situația, la momentul 03.11.2023 s-a prezentat astfel:

Salariații companiei, cu ocazia înlocuirii contorului de branșament, au depistat un eventual by-pass în căminul ce deservea un utilizator al companiei, ruda cu domnul Carabelea Andrei. Precizam  că la momentul deplasării în teren a salariaților companiei nu cunoșteam faptul că acolo locuiește  familia Carabelea. Cu aceasta ocazie s-a întocmit procesul verbal, iar semnatarul acestuia este doamna Carabelea Florina. După întocmirea acestui proces verbal, compania a procedat la transmiterea la locația respectivă a unei notificări cu scopul de a remedia situația descoperită, conform procedurilor companiei. Compania nu a putut avea vreo suspiciune de fraudă la adresa respectivă întrucât se înregistra lunar un consum de apa. Precizăm că nu am dorit promovarea în spațiul public a acestei situații, doar am aplicat procedurile de lucru, ca pentru orice alt utilizator.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending