Contactează-ne

Prima pagină

Colet suspect, descoperit în apropierea unei școli din Roman

Știre publicată în urmă cu

în data de

Agitație mare în zona Școlii Gimnaziale „Calistrat Hogaș” din Roman puțin după ora 17.00 a zilei de astăzi, 27 martie 2024, când o persoană a anunțat că în perimetrul unității de învățământ este un colet suspect.

Au fost anunțate forțele de intervenție, care s-au deplasat la fața locului, înconjurând zona și îndepărtând persoanele curioase. La acea oră, în curtea și în jurul școlii nu se găseau decât câțiva copii, care au putut fi repede evacuați.

„La data de 27 martie, ora 17:17, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mihai Viteazul, din municipiul Roman, se află un bagaj, posibil suspect. Polițiștii au delimitat perimetrul, la fața locului intervenind o echipă de pirotehniști“, a comunicat Poliția Neamț.

După ce s-a constatat că bagajul în cauză nu reprezintă un pericol, acesta a fost preluat de polițiști pentru continuarea verificărilor. Ancheta declanșată în acest caz a dus și la descoperirea persoanei care uitase coletul „suspect“, aceasta fiind condusă la sediul Poliției Roman, pentru audieri.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending