Contactează-ne

Actualitate

Clinica ASCLEPION, conferință pe teme medicale. „De sănătatea ta ne ocupăm noi!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ unitatea sanitară are cabinete în Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț și, mai nou, la Alexandru cel Bun ■ sloganul conferinței este: „De sănătatea ta ne ocupăm noi!”, iar tema „Asistența medicală ambulatorie, proiectată în spitalizarea de zi, pentru bolile cronice” ■ clinica a împlinit 20 de ani de activitate ■

Clinica Medicală ASCLEPION, o cunoscută unitate privată, care și-a câștigat în cele două decenii de activitate un renume deosebit, va organiza, în format on-line, vineri, 16 iunie 2023, de la ora 10.00, conferința cu tema: „Asistența medicală ambulatorie, proiectată în spitalizarea de zi, pentru bolile cronice”.

Evenimentul este prilejuit de marcarea a două decenii de activitate medicală în principalele localități ale județului: Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț și Vaduri,  comuna Alexandru cel Bun. Conferința medicală „Zilele clinicii ASCLEPION 2023” va fi transmisă live pe canalul de YouTube: Clinica Asclepion și pe pagina de Facebook/ Clinica Medicală Asclepion.

În cadrul acestei conferințe medicale vor fi abordate mai multe teme de larg interes pentru pacienți și specialiști, una dintre ele fiind „Complicațiile diabetului zaharat. Dignosticul diferențiat între neuropatia diabetică și piciorul diabetic”. O altă temă abordată e legată de servicile conexe în diabetul zaharat – evaluare și consiliere psihologică.

Se va discuta și despre abordările inovatoare în tratamentul ambulatoriu al afecțiunilor osteoarticulare degenerative. Evenimentul marchează deschiderea Spitalului de zi ASCLEPION în Vaduri, comuna Alexandru cel Bun, care este dotat cu aparatură medicală performantă și tehnică avansată. Noua locație completează portofoliulul unității sanitare cu numeroase servicii medicale destinate pacienților din Piatra Neamț și comunele limitrofe.

Ele sunt structurate în patru mari specialități medicale: cardiologie, diabet zaharat și boli de nutriție, pneumologie și gastroenterologie. În cadrul evenimentului vor conferenția dr. Doina Crețu, director al unității sanitare, dr. Roxana Gabriel Șerpoi, medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, dr. Dana Chirilă-medic specialist ortopedie și traumatologie și psihologul Gina Chipon.

Clinica are cabinete în municipiul Piatra Neamț, pe strada Cuejdi, nr.6 (telefon de contact 0233/232.324); Roman: strada Bogdan Dragoș nr. 87 bis (telefon de contact 0787/419.223), Târgu Neamț, strada Mihail Sadoveanu nr.5 (telefon 0751/010.581). Clinica ASCLEPION se află în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending