Contactează-ne

Actualitate

Cele mai profitabile cazinouri din lume

Știre publicată în urmă cu

în data de

Într-o lume în care jocurile de noroc sunt în plină expansiune și industria cazinourilor se află într-o continuă dezvoltare, profitul este unul dintre criteriile care stau la baza evoluției acestora. Pentru a afla care sunt cele mai profitabile cazinouri, nu ezita să arunci o privire în lista noastră cu cele mai profitabile cazinouri de pe Pământ, iar dacă o vizită în aceste cazinouri nu este o opțiune pentru tine, bucură-te de experiența oferită de jocul Demo Shining Crown. Aceste cazinouri sunt adesea destinații de lux și atrag jucători din toate colțurile globului, oferindu-le o experiență inedită prin diversele jocuri pe care le oferă, precum și prin diferitele atracții turistice.

Crown Resorts, Australia

Crown Resorts, o companie de renume în industria cazinourilor din Australia, s-a impus ca fiind unul dintre cele mai mari cazinouri când vine vorba de profit. Cu toate acestea, în ultimul timp, a fost în centrul atenției din cauza practicilor și comportamentului dubios al fostului său CEO, James Packer.

Chiar dacă s-au confruntat cu unele probleme juridice, inclusiv o hotărâre judecătorească care a blocat obținerea unei licențe de cazinou pentru noul lor proiect din Sydney, Crown Resorts a reușit să obțină un profit impresionant în anul 2020. Veniturile lor s-au ridicat la impresionanta sumă de 2,05 miliarde de dolari.

Această cifră impresionantă demonstrează capacitatea Crown Resorts de a atrage jucători și de a oferi experiențe captivante în domeniul jocurilor de noroc. Cu un număr foarte mare de angajați, această companie oferă locuri de muncă și contribuie semnificativ la economia Australiei.

Cu Helen Coonan în calitate de CEO interimar, Crown Resorts se angajează să abordeze problemele recente și să își consolideze poziția de lider în industria cazinourilor din Australia.

Deși a avut parte de provocări și controverse, Crown Resorts rămâne un nume puternic în industria cazinourilor din Australia și continuă să se concentreze pe obținerea succesului pe termen lung. Cu o istorie datând din 2007, conducerea cazinoului este determinată să ofere experiențe de calitate și să se adapteze la noile cerințe și preferințe ale jucătorilor din întreaga lume.

Genting, Malaysia

Genting, un cazinou sediul în Malaezia, a reușit să-și construiască un renume în industria cazinourilor. Cu o cifră impresionantă de venituri de 2,53 miliarde de dolari, această companie sub conducerea CEO-ului Lim Kok Thay a devenit o forță importantă în industrie.

Deși nu este listat la bursă, Genting a reușit să creeze un imperiu global al cazinourilor. Cu aproximativ 55.000 de angajați, acesta oferă locuri de muncă și contribuie la economia locală și internațională.

Una dintre cele mai renumite stațiuni de cazinou din portofoliul companiei Genting este Resorts World Genting din Malaezia. Acesta se remarcă prin amplasarea sa unică într-o regiune muntoasă care se întinde pe două state, Pahang și Selangor. Această locație oferă o experiență captivantă pentru vizitatori, combinând distracția jocurilor de noroc cu frumusețea naturii înconjurătoare.

Un alt aspect care face Resorts World Genting special este recordul mondial Guinness pe care îl deține pentru cea mai mare cameră de hotel din lume. Acest lucru subliniază angajamentul Genting de a oferi oaspeților săi servicii de înaltă calitate și lux.

Cu o evaluare de 4 stele, Resorts World Genting se străduiește să ofere o experiență deosebită pentru toți vizitatorii săi. De la jocurile de cazino palpitante până la spectacole de divertisment captivante și opțiunile de cazare de lux, acest complex impresionant satisface cerințele și preferințele diverse ale jucătorilor și turiștilor din întreaga lume.

Boyd Gaming, SUA

Boyd Gaming, o companie mare cu sediul în SUA, aduce o experiență de neuitat tuturor doritorilor de distracție. Deținând proprietăți în Paradise, un oras din Nevada, această companie este administrată de o singură familie și continuă să fie condusă de familia fondatorului Sam Boyd. Fondată în 1975, Boyd Gaming Operation a început să se extindă în 1979, câștigându-și o reputație pentru obiceiul de a realiza totul conform legii, fiind printre puținele cazinouri din SUA care a funcționat pe toată perioada restricțiilor fără a încălca legile impuse împotriva jocurilor de noro.. Această preocupare pentru integritate i-a determinat chiar să colaboreze cu FBI pentru a ajuta la combaterea influenței crimei organizate în cazinouri.

Una dintre cele mai remarcabile proprietăți ale lor este Borgata, un complex care include un cazinou, un hotel și un spa. Borgata este cel mai mare hotel din Garden State, oferind 2.798 de camere confortabile și elegante. Cazinoul din cadrul complexului dispune de 4.000 de aparate de slot, aproximativ 180 de jocuri de masă și 50 de mese de poker. De asemenea, găzduiește o serie de turnee sponsorizate de World Poker Tour, oferind jucătorilor oportunitatea de a se remarca în lumea Pokerului.

Pe lângă Borgata, Boyd Gaming deține și alte 15 proprietăți amplasate în Las Vegas, Louisiana, Indiana, Iowa, Michigan, Mississippi, Missouri, New Jersey și Ohio. Fiecare proprietate oferă o experiență unică, combinând jocurile de noroc palpitante, serviciile de ospitalitate de înaltă calitate și divertismentul captivant.

Cu venituri impresionante de 3,33 miliarde de dolari, Boyd Gaming este o prezență puternică în industria cazinourilor. Sub conducerea CEO-ului Keith E. Smith, compania se străduiește să ofere experiențe de neuitat pentru toți cei care trec pragul proprietăților lor.

SJM Holdings, Hong Kong, China

SJM Holdings, un gigant al acestei industrii din Hong Kong, a reușit să se impună în industria cazinourilor cu venituri impresionante de 4,26 miliarde de dolari. Cu Shu Fai So în calitate de CEO, compania a câștigat recunoaștere și prestigiu pe piața jocurilor de noroc.

Deși nu este listă la jocuri, compania SJM Holdings se bucură de o reputație pozitivă în industrie. Acest conglomerat a fost fondat în 1962 de către Stanley Ho, cunoscut drept “Regele Macao” datorită contribuției sale semnificative la dezvoltarea regiunii Macao ca destinație principală a jocurilor de noroc din China.

Portofoliul SJM Holdings include diverse proprietăți notabile, cum ar fi Grand Lisboa, Oceanus, Babylon, Ponte 16, Casa Real, Lan Kwai Fong Macau, Jockey Club, L’Arc Macau, Golden Dragon și Kam Pek Paradise. Fiecare dintre aceste proprietăți oferă experiențe unice și captivante în lumea jocurilor de cazino.

Grand Lisboa este unul dintre cele mai renumite cazinouri ale SJM Holdings, cunoscut pentru arhitectura sa iconică și atmosfera luxoasă. Oceanus oferă o gamă variată de jocuri de noroc și servicii de ospitalitate, în timp ce Babylon surprinde cu designul său spectaculos și facilitățile premium oferite.

Fiecare dintre proprietățile SJM Holdings contribuie la peisajul vibrant al jocurilor de noroc din Macao și oferă o experiență diversificată și palpitantă pentru vizitatori. Cu o istorie bogată și un angajament constant față de excelență, SJM Holdings continuă să se dezvolte și să-și consolideze poziția.

Penn National Gaming, USA

Penn National Gaming, o companie importantă din industria cazinourilor din SUA, s-a impus cu venituri de 5,3 miliarde de dolari. Condusă de CEO-ul Jay Snowden, compania este listată pe bursă sub numele de PENN și are un număr impresionant de angajați, peste 28.300 în întreaga țară.

Cu nu mai puțin de 43 de cazinouri, Penn National Gaming operează atât cazinouri, cât și piste de curse și circuite de curse în întreaga țară.

Penn National Gaming a beneficiat de un impuls în popularitate prin introducerea aplicațiilor de pariuri online în statele care au legalizat recent pariurile online.

Penn National Gaming este bine cunoscut pentru experiențele de înaltă calitate pe care le oferă jucătorilor de slot-uri sau poker, fiind o companie importantă în industria cazinourilor și a jocurilor de noroc din SUA. Prin gestionarea eficientă a proprietăților lor și prin adoptarea de noi tehnologii și inovații, compania rămâne la vârful industriei și continuă să se adapteze la cerințele și preferințele jucătorilor din întreaga țară.

Concluzie

Cazinourile din întreaga lume au evoluat într-o industrie prosperă și competitivă, generând venituri impresionante. Acestea reprezintă destinații de divertisment care atrag milioane de oameni în fiecare an, oferind o gamă variată de jocuri de noroc și experiențe captivante. Acest domeniu este în continuă dezvoltare, iar fiecare dintre acești giganți ai industriei de jocuri de noroc continuă să investească pentru a oferi experiențe cât mai unice.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending