Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

Ceahlãul i-a bãtut amical pe laminoristi

Știre publicată în urmă cu

în data de

• Ceahlãul Piatra Neamt – Laminorul Roman 2-0 (1-0) • au marcat Borz (’43) si Macovei (’47-penalty) • Crainiciuc trateazã cu Steaua perfectarea unui amical si transferul lui Bãlan •

Ceahlãul Piatra Neamt a învins cu 2-0 (1-0) pe Laminorul Roman în al III-lea meci amical jucat de galben-negri de cînd au intrat în cantonament la Tîrgu Neamt. Pentru formatia condusã de pe margine de antrenorul Marin Barbu au marcat Paul Borz, în minutul 43, si Florin Macovei, din penalty, în minutul 47. A fost un joc între douã echipe care se aflã încã în perioada cãutãrilor, în care schimbãrile au fost numeroase în ambele tabere, tehnicienii Ceahlãul folosind în cele douã reprize douã echipe diferite. Mircea Crainiciuc s-a declarat multumit de felul în care unii dintre jucãtori tineri sau nou-veniti si-au fãcut datoria în teren, pe lîngã cei deja consacrati în lotul pietrean. Argentianul Lopez a fost una dintre surprizele plãcute, asa cum au fost si Prisacã, Parfenie, Tudorache sau Cristescu. În jocul de sîmbãtã, Marin Barbu nu a putut utiliza doi dintre mijlocasii sãi de bazã, Costel Ilie si Sorin Mocanu, ambii accidentati. Mircea Ilie a pãrãsit vineri seara Ceahlãul pentru a pleca spre Cipru, alãturi de echipa de Divizia A FC Vaslui. În locul sãu va veni mijlocasul de 21 de ani Sorin Ungurianu, de la aceeasi echipã, însã actele nu sînt parafate. „În mod normal Ilie nu a plecat la Vaslui pentru probe, dar tergiversarea semnãrii actelor de cãtre cei din conducerea vasluianã mã fac sã îmi pun semne de întrebare. Cred cã ei se vor hotãrî în Cipru dacã îl opresc sau nu pe jucãtor. Dacã va fi asa, noi l-am putea înregimenta pe Sorin Ungurianu. Dacã ei nu-l vor vrea pe atacant, atunci si Ungurianu pleacã la Vaslui. Sper însã sã se termine bine aceastã poveste si sã îl luãm pe Ungurianu. Este un jucãtor pe care îl stiu, care poate creste si care poate deveni o certitudine pentru Ceahlãul“, a declarat Mircea Crainiciuc.

Amical cu Steaua,/b> Presedintele executiv al FC Ceahlãul a spus cã are semnale cã FC Brasov asteaptã cu sufletul la gurã startul returului de campionat. Conducerea echipei de pe locul III în serie se gîndeste la faptul cã în primele 5 etape Ceahlãul se poate împiedica mãcar de douã ori, iar lupta pentru promovarea directã se va tensiona. „Noi trebuie sã mentinem starea de spirit din echipã pentru toatã primãvara. Începutul de retur va fi foarte greu, toti vrînd sã învingã echipa care a terminat turul la 10 puncte de locul II“, a spus Crainiciuc. Acelasi oficial a mai precizat cã se va afla în aceste zile la Bucuresti, acolo unde va avea de discutat, printre altele, si cu antrenorul campioanei Steaua, Cosmin Olãroiu, pentru perfectarea unui joc amical. S-a spus pînã acum cã acest meci se va disputa numai dacã partida dintre Steaua si Heerenveen, din optimile Cupei UEFA, se va juca pe 16 ianuarie. Desi partida din Olanda a fost programatã pentru 15 ianuarie, existã destule sanse ca stelistii sã accepte un meci amical contra liderului din B1. De asemenea, Ceahlãul nu a renuntat la aducerea lui Daniel Bãlan. „Am vãzut cã la Steaua nu prea a jucat în turneul din Italia, asa cã poate îl aducem aici. Sînt 10-15% sanse, dar, dacã sînt, consider cã trebuie sã luptãm pentru ele“, a declarat Mircea Crainiciuc. Ceahlãul va juca în aceastã sãptãmînã încã douã meciuri amicale. Primul va fi miercuri, 25 ianuarie, la Tîrgu Neamt, cu Cetatea Suceava, în timp ce al II-lea va fi în ultima zi de cantonament, sîmbãtã, 28 ianuarie, la Piatra Neamt, cu Petrolul Moinesti. Pînã la începerea campionatului mai sînt însã alte 10 meciuri amicale programate, din care mai mult de jumãtate cu echipe de Divizia A: Farul Constanta, FC Vaslui, Politehnica Iasi si FCM Bacãu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending