Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

Ceahlãul, din nou la treabã

Știre publicată în urmă cu

în data de

• botosãneanul Ivascã si tîrgovisteanul Dobre sînt singurele noutãti din lotul galben-negrilor • cantonamentul va fi efectuat la Tîrgu Neamt • se încercã perfectarea unor meciuri amicale cu echipe de Divizia A, printre care si Steaua •

Lotul Ceahlãului s-a reunit ieri la stadionul din Piatra Neamt, cu gîndul la promovarea în Divizia A la finalul actualului sezon competitional. Antrenorii Marin Barbu, Ioan Naghi si Radu Lefter au acum un lot în care au survenit doar trei modificãri fatã de ultima sedintã de pregãtire din 2005. A plecat Marian Mãciucã, mijlocasul constãntean nemultumindu-l pe „Magiun“ toamna trecutã, iar noutãtile sînt Augustin Cãtãlin Ivascã si Rãzvan Dobre. Primul a venit la Ceahlãul de la FC Botosani, iar al doilea a fost jucãtorul echipei FCM Tîrgoviste, are 23 de ani si este un jucãtor de atac, putînd evolua atît ca mijlocas, cît si ca vîrf. Nou venit poate fi considerat si Mihai Nemtanu, care a intrat în programul echipei, dupã ce a fost nevoit sã stea pe tusã din cauza unei accidentãri suferite în partida amicalã cu FCM Bacãu din vara anului 2005. Voia bunã a caracterizat primul antrenament al Ceahlãului în 2006, toti jucãtorii arãtînd cã au profitat din plin de perioada de vacantã si de Sãrbãtorile petrecute alãturi de familii si prieteni. Unii jucãtori s-au îngrãsat cu maximum un kilogram, dar Barbu s-a declarat multumit de ceea ce a vãzut la cîntar. „Bãietii au venit la stadion si au avut grijã de greutatea lor, iar o jumãtate de kilogram sau chiar un kilogam în plus nu sînt probleme majore pentru ei“, a spus tehnicianul pietrean. Atît antrenorul, cît si jucãtorii au asteptat reluarea antrenamentelor, toatã lumea fiind de pãrere cã acum se va pune baza anului 2006. „Dacã nu facem pregãtire de iarnã bunã, înseamnã cã nu avem ce sã cãutãm la nivelul Diviziei A, iar returul se anuntã foarte greu din toate punctele de vedere. Psihic stãm foarte bine si ne-am întors din vacantã linistiti si relaxati, dar la partea fizicã vom avea de lucrat. Sînt convins cã antrenamentele vor fi dificile si cã zãpada va fi alãturi de noi mult timp de acum înainte“, a declarat cãpitanul Tiberiu Serban.

„Este o perioadã care este privitã cu mai putinã plãcere de jucãtori“ „Noi trebuie sã ne umplem bateriile pentru campionat si asta stim cã avem de fãcut la începutul fiecãrui an nou. Sînt convins cã fiecare dintre noi va încerca sã dea totul la antrenamente pentru cã trebuie sã fim foarte bine pregãtiti la începutul returului“, a spus si colegul sãu Sorin Mocanu. Antrenorul Marin Barbu este convins cã jucãtorii sãi vor trece cu destulã usurintã peste pregãtirea fizicã ce îi asteaptã. „Este o perioadã care este privitã cu mai putinã plãcere de jucãtori, dar sînt sigur cã vor trece cu bine peste ea. Sînt sigur cã vor întelege cã le va folosi pentru întreg anul 2006“, a spus Barbu. Dupã o sãptãmînã de reacomodare cu efortul în Piatra Neamt, Ceahlãul va pleca la Tîrgu Neamt pentru un cantonament de douã sãptãmîni. În toatã aceastã perioadã echipa pietreanã va juca si cîteva meciuri de verificare. Seria de partide amicale va continua apoi pînã la debutul returului, dupã cantonament Ceahlãul dorind sã întîlneascã si adversari din Divizia A. Numele vehiculate sînt Farul Constanta, Sportul Studentesc, Politehnica Iasi, FCM Bacãu, FC Vaslui, Laminorul Roman, Cetatea Suceava. Mircea Crainiciuc a spus însã cã în perioada în care echipa se va afla la Bucuresti pentru vizita medicalã, s-ar putea disputa si un meci împotriva campioanei, Steaua Bucuresti. Acest duel s-ar putea desfãsura pe 9 februarie, dar numai dacã ros-albastrii vor juca în Cupa UEFA pe 16 februarie, cu Heerenveen. Ultimul meci amical al Ceahlãului va fi pe 25 februarie, la Piatra Neamt cu Politehnica Iasi, ocazie cu care se va inaugura si nocturna instalatã la stadion.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending