Contactează-ne

Prima pagină

Caz terifiant: șeful de garaj de la Substația de Ambulanță Roman a fost găsit carbonizat în mașină

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ grozăvia a fost descoperită de un pădurar, pe un drum forestier din zona satului Stejaru, comuna Ion Creangă ■ bărbatul fusese dat dispărut de soție din cursul zilei de 26 martie ■ purtătorul de cuvânt la SAJ, Radu Roibu, a declarat că întreg colectivul a rămas șocat de cele întâmplate ■ bărbatul solicitase câteva zile de concediu de odihnă, pentru a se ocupa de munci agricole ■

Un pădurar de la Ocolul Silvic Roman a făcut o descoperire macabră în cursul unei patrulări pe un drum forestier din afara localității Stejaru. E vorba despre un autoturism ars în totalitate în interiorul căruia se găsea trupul carbonizat al unui bărbat. Imediat a anunțat serviciul 112, care a trimis la fața locului un echipaj de la ISU Neamț și polițiștii criminaliști.

„Când au ajuns la fața locului colegii noștri de la Detașamentul de pompieri Roman nu au putut decât să constate că incendiul se petrecuse cu ore bune înainte și caroseria mașinii, arsă în totalitate, era deja rece. În această situație, pompierii nu au mai intervenit, dar din câte se pare, a fost vorba de o acțiune intenționată a bărbatului găsit carbonizat”, a declarat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Conform comunicatului de presă al IPJ Neamț, „la data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate. În interiorul autoturismului a fost identificat un trup carbonizat. A rezultat faptul că persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din Roman.

Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia”, se precizează în comunicatul IPJ Neamț. Polițișii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cu exacitate cauzele și condițiile în care s-a produs  evenimentul. Bărbatul carbonizat în interiorul mașinii era angajat al Serviciului de Ambulanță Neamț, la Substația Roman.

Purtătorul de cuvâțnt al SAJ Neamț, Radu Roibu, a confirmat faptul că victima acestei tragedii este un coleg. „Din nefericire, este vorba de un coleg de-al nostru, șeful de garaj de la Substația Roman. Am rămas cu toții efectiv șocați și nu ne explicăm gestul său, pentru că era un om vesel, dezinvolt, deschis, care în permanență făcea o glumă care să descrețească atmosfera din jurul său.

Avea relații foarte bune cu toți colegii de la Roman și nu ne putem explica ceea ce i s-a întâmplat și mai ales ce l-a determinat să facă un asemenea gest extrem. Lucra împreună cu soția, asistent medical la SAJ Roman, de peste 25 de ani. Își luase câteva zile de concediu de odihnă, pentru a merge la țară, unde aveau o căsuță și unde spusese că vrea să se ocupe de grădină, pentru a face câteva lucrări de primăvară. Ceea ce mai știm e faptul că familia avea copii mari, studenți”, a decalarat Radu Roibu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending