Contactează-ne

Actualitate

Caz șocant: un bărbat s-a automutilat cu un asomator

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în condițile unor neânțelegeri în familie, un bărbat din Poiana Teiului s-a automutilat ■ a folosit în acest scop un dispozitiv pentru sacrificarea animalelor ■

O întâmplare halucinantă s-a petrecut, vineri, 23 februarie, la Poiana Teiului, localitate unde un bărbat s-a automutilat folosind un dispozitiv de asomare a animalelor (cu o asemenea ustensilă se aplică o lovitură  în așa fel încât animalul să nu sufere în timpul sacrificării). Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de familia victimei, care a  apelat la numărul unic de urgență 112.

Conform declaraților purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Ramona Ciofu, din primele cercetări efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu soția, un bărbat în vârstă de 54 de ani, ar fi folosit un dispozitiv de asomare animale cu capse, instrument cu ajutorul căruia și-a produs leziuni la nivelul capului.

„Victima a fost preluată de un echipaj medical, fiind transportată la spital. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest incident”, a precizat inspector Ramona Ciofu.

Dispozitivul în cauză intră în categoria armelor neletale cu destinația utilitară de asomare, putând fi procurat de orice persoană care a împlinit 18 ani. Manevrarea dispozitivului se face doar la sacrificarea animalelor și doar pentru destinația pentru care a fost inventat. Urmează, probabil, ca victimei să i se facă și un consult psihiatric, pentru a se constata starea de sănătate mintală.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending