Contactează-ne

Actualitate

Caz şocant cu o intervenție în forță a mascaților. Şi-a sechestrat fetiţa în beci, pentru a nu o înapoia mamei

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ incidentul a avut loc noaptea trecută, la Săvineşti, autor fiind un bărbat de 64 de ani ■ la vederea poliţiştilor, individul a devenit violent, ameninţându-i cu un topor ■

Un caz grav s-a petrecut noaptea trecută, în judeţul Neamţ. O fetiţă sechestrată în beci de tată, pentru a nu fi înapoiată mamei, a fost salvată de „mascaţi“. Astfel, starea conflictuală dintre doi foşti parteneri a căpătat aspecte penale, victimă căzând fiica lor.

În noaptea de 26/27 martie 2023, poliţiştii nemţeni au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răuceşti. Aceasta a reclamat că în aceeaşi zi, fostul soţ, în vârstă de 64 de ani, a refuzat să înapoieze fetiţa de 4 ani şi 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra Neamţ, în urma divorţului.

În scurt timp, forţele de intervenţie s-au deplasat la imobilul bărbatului, la Săvineşti. Echipele au fost formate din cadre de la mai multe unităţi de poliţie, luptători şi un negociator de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. La vederea poliţiştilor, nemţeanul a adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere cu privire la securitatea minorei, fiind decisă o acţiune imediată.

„În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani care, împreună cu un alt bărbat de 90 de ani, adresa ameninţări folosindu-se de un topor. În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina, în vârstă de 32 de ani, a bărbatului de 64 de ani“, a transmis Poliţia Neamţ.

Autorul a fost reţinut, fiind condus la sediul Poliţiei Piatra Neamţ, pentru audieri. Anchetatorii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului şi pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs nedoritul incident.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending