Contactează-ne

Actualitate

Câţi “lei”, atâtea medalii, la o competiţie internaţională, pentru sportivii de la LIONS BJJ Piatra Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Sportivii de la LIONS BJJ Piatra Neamţ au obţinut un rezultat de excepţie la o competiţie internaţională. La sfârşitul de săptămână trecut, s-a desfășurat la Târgu Mureş cea mai prestigioasă competiție internațională de Jiu Jitsu din acest sfârșit de an, Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro Tour.

Leii nemțeni s-au prezentat la acest eveniment cu 7 sportivi, reușind în final să obțină tot atâtea medalii: Toni Deleanu aur (categorie), Alexandru Jărcuță (argint categorie și argint open), Andrei Dragomir (argint categorie), Alexandru Oprică (bronz categorie), Daniel Balan (bronz categorie) și Tudor Călugăru (bronz categorie).

“A fost un competiție puternică, excelent organizată, ultima competiție din acest an pentru noi, o bună ocazie să ne testăm înaintea Campionatului European IBJJF ce se va desfășura la sfârșitul lui ianuarie la Paris. Țin să îi felicit pe băieți că au luptat cu toată inima și au lăsat totul pe saltea chiar dacă unii dintre ei s-au aflat la prima competiţie, cum a fost cazul lui Cristofor Nistor şi Tudor Călugăru”, a declarat antrenorul clubului pietrean, Cătălin Coşarcă.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending