Contactează-ne

Actualitate

Câte locuri sunt oferite la Bursa Generală de Muncă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ activitatea se va desfășura vineri, 12 mai, la Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț ■ angajatori din mai multe domenii de activitate pun la dispoziție câteva sute de job-uri ■

Ca în fiecare an, Agenția Județeană  pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în cursul zilei de vineri, 12 mai 2023, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în trei localități urbane din județul Neamț. Conform unui comunicat de presă al instituției, manifestarea se va desfășura astfel:

În municipiul Piatra Neamț, ea va avea loc la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza” de pe str Alexandru Lapușneanu, nr. 16. O activitate similară se va organiza la Roman, ca de fiecare dată, la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din Bulevardul Republicii nr. 46, în timp ce la Tg. Neamț, bursa se va organiza la sediul ALOFM, din  str. Ștefan cel Mare, nr. 66.

Evenimentul va începe la ora 09.00. „În cadrul bursei vor avea loc întalniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile pentru angajare, și, în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru”.

Acestea sunt precizările din comunicat. AJOFM mai adaugă faptul că până la ora emiterii comunicatului de presă au confirmat participarea un numar de 65 de agenți economici, care vor oferi 605 locuri de muncă vacante, în diverse domenii de activitate: industria textilă, industria prelucrăriii lemnului, industria alimentară, industria metalurgică, servicii, hoteluri și restaurante, comerț și construcții.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending