Contactează-ne

Actualitate

Caravana UNATC a ajuns la Roman. A fost jucată piesa „Iubiri senile”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ regia și scenariul aparțin lui Michele Modesto Casariu ■ spectacolul plin de citate, de jocuri și de ritm i-a făcut pe spectaorii prezenți să râdă copios și să se emoționeze ■

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” – București (UNATC),  în colaborare cu  Asociația Cultural Artistică GONG – Roman, au organizat miercuri, 12 aprilie, un spectacol, studenții interpretând piesa „Iubiri senile”, în regia și scenariul lui Michele Modesto Casariu.

Intrarea romașcanilor a fost gratuită, pe bază de rezervare. Conform prezentării de pe pagina de Facebook a UNATC a fost  un spectacol de Commedia dell’Arte plin de citate, de jocuri, de ritm, care i-a făcut pe telespectatorii prezenți în sala de festivități a Primăriei Roman să râdă copios și să se emoționeze.

„Povestea este foarte simplă, dar cu teme profunde, de exemplu, cea tipică a societății actuale, în care bătrânii se prefac tineri, fără a da loc noilor generații. Dar aici, spre deosebire față de viață, pentru că teatrul este cea mai frumoasă parte a vieții, toate lucrurile se vor aranja și toată lumea va fi fericită. Iar publicul va putea părăsi sala cu o nouă speranță”, se spune în prezentarea spectacolului.

Din distribuție au făcut parte  tinerii și talentații studenți Ana Boeru – anul III, Actorie; Mihnea Chelu – anul III, Actorie; Fabian Ciobanu – anul III, Actorie; Marian Dumitru – master anul II, Actorie; Patricia Flack – anul II, Actorie; Karina Jianu – anul II, Actorie; Valentina Kocsis – anul II, Actorie.

Au mai jucat în piesa de teatru Diana Lanțos – anul II, Actorie; Alexandru Mihai – anul II, Actorie și Vlad Mogoș – anul II, Actorie. Trebuie spus faptul că proiectul Caravana UNATC a început în anul 2018 cu finanțare de la  Ministerul Educației, prin Fondul de Dezvoltare Instituțională cu deplasări în toate orașele țării.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending