Contactează-ne

Actualitate

Burgerii de pui: o plăcere culinară cu 26 de E-uri

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Burger King, cu 9 E-uri, are cel mai scăzut număr de aditivi ■ cel mai ridicat număr de aditivi se găsește la Friday (26 E-uri) ■

InfoCons a realizat un studiu despre burger-ul de pui, produs foarte apreciat mai ales de copii, studiu în cadrul căruia au fost analizate informațiile ce se regăsesc pe platformele online ale operatorilor care comercializează aceste produse ( octombrie-decembrie 2024).

Iată clasamentul produselor analizate, după numărul de aditivi alimentari (E-uri), de la cel mai mic la cel mai mare, împreună cu informațiile nutriționale esențiale:

  1. Burger King (REX CONCEPTS BK ROMANIA S.R.L.)
  • Produs: Burger de pui și topping-uri (161g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 9
  • Proteine: 9.6g/100g
  • Zaharuri: 2.2g/100g
  • Grăsimi: 16g/100g
  • Sare: 1.2g/100g
  • Fibre: 1.2g/100g
  1. Uncle John (S.C. UNCLE JOHN FOOD S.R.L.)
  • Produs: Cot Codac Burger (230g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 10
  • Proteine: 10.1g/100g
  • Zaharuri: 2g/100g
  • Grăsimi: 6.9g/100g
  • Sare: 1.1g/100g
  • Fibre:
  1. McDonald’s (PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L.)
  • Produs: Hamburger cu carne de pui și castraveți murați (109g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 11
  • Proteine: 9.2g/100g
  • Zaharuri: 4.6g/100g
  • Grăsimi: 9.2g/100g
  • Sare: 1.47g/100g
  • Fibre: 2.8g/100g
  1. Hesburger (S.C. ART BURGER S.R.L.)
  • Produs: Burger de pui (285g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 13
  • Proteine: 7.54g/100g
  • Zaharuri: 3.5g/100g
  • Grăsimi: 14.84g/100g
  • Sare: 1.01g/100g
  • Fibre:
  1. Spartan (S.C. STRONG MND CORPORATION S.R.L.)
  • Produs: Burger Apollo Puișor (155g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 18
  • Proteine: 6.06g/100g
  • Zaharuri: 2.35g/100g
  • Grăsimi: 2.78g/100g
  • Sare: 0.36g/100g
  • Fibre: 0.68g/100g
  1. KFC (U.S. FOOD NETWORK S.A.)
  • Produs: Real Burger Condimentat Nepicant (210g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 21
  • Proteine: 12.77g/100g
  • Zaharuri: 4.2g/100g
  • Grăsimi: 12.8g/100g
  • Sare: 1.31g/100g
  • Fibre: 2.62g/100g
  1. Friday (S.C. ALBINA RESTAURANTE S.R.L.)
  • Produs: Burger de pui castraveți murați și sos Brender Mayo (124g)
  • Număr aditivi alimentari (E-uri): 26
  • Proteine: 11.19g/100g
  • Zaharuri: 7.19g/100g
  • Grăsimi: 12.82g/100g
  • Sare: 0.52g/100g
  • Fibre: 0.87g/100g

Cel mai, cele mai: 

  • Cel mai scăzut număr de aditivi:Burger King (9 E-uri)
  • Cel mai ridicat număr de aditivi: Friday (26 E-uri)
  • Cel mai bogat în proteine: KFC (12.77g/100g)
  • Cel mai scăzut conținut de grăsimi: Spartan (2.78g/100g)
  • Cea mai mare cantitate de zaharuri: Friday (7.19g/100g)
  • Cel mai sărat produs: McDonald’s (1.47g/100g)
Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement








Trending