Contactează-ne

Actualitate

„Bucură-te pentru totdeauna de viaţă!“. Campanie de distribuire gratuită a unei broşuri religioase

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ acţiunea este organizată de cultul Martorii lui Iehova ■ broşura poate fi citită sau descărcată gratuit accesînd adresa https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/bucura-te-pentru-totdeauna- de-viata-brosura

Conflictele, războaiele, bolile, problemele economice şi sociale ameninţă pacea şi liniştea tuturor. Vor trăi vreodată oamenii în pace bucurându-se cu adevărat de viaţă? Pentru a răspunde la această întrebare, Martorii lui Iehova din România şi de pe întregul Pământ organizează, în luna septembrie, campania „Bucurie şi pace într-o lume învrăjbită“.

Cu gândul la semenii lor, în cadrul acestei acţiuni sînt implicaţi şi Martorii lui Iehova din Neamţ. Prin această iniţiativă, adepţii cultului îndreaptă atenţia asupra promisiunilor încurajatoare ale Bibliei cu privire la viitor şi arată că oamenii se pot bucura pentru totdeauna de viaţă pe pământ, deşi situaţia actuală pare să indice contrariul.

La nivel global, vor fi distribuite milioane de exemplare din lucrarea „Bucură-te pentru totdeauna de viaţă!“ în peste 530 de limbi. Îndreptând atenţia asupra Cuvântului lui Dumnezeu, broşura răspunde la numeroase întrebări, precum: Cum am apărut? Care este scopul vieţii? De ce suferim? Va veni vreodată un sfârşit al lumii? Se vor putea bucura oamenii pentru totdeauna de viaţă?

„Milioane de oameni de pe întregul pământ au aflat deja răspunsul la aceste întrebări citind Biblia. Broşura poate fi citită sau descărcată în sute de limbi accesând adresa https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/bucura-te-pentru-totdeauna- de-viata-brosura/. Sau se poate solicita un exemplar gratuit de la Martorii lui Iehova din localitatea dumneavoastră“, se arată într-un comunicat de presă.

În broşură, autorii dau răspunsuri la întrebăr fireşti. Cum te poate ajuta Biblia? Majoritatea ne punem întrebări cu privire la viată, suferintă, moarte şi viitor. În plus, ne preocupă aspecte legate de viaţa de zi cu zi, de pildă cum să ne câştigăm existenţa şi cum să avem o familie fericită. În Biblie găsim răspunsuri la întrebările importante ale vieţii, precum şi sfaturi practice.

„La ce întrebări răspunde Biblia? Biblia răspunde la întrebări importante cum ar fi: Cum a apărut viaţa? De ce existăm? De ce suferă oameni nevinovaţi? Ce se întâmplă cu omul când moare? Dacă toţi doresc să fie pace, de ce există atâtea războaie? Care e viitorul planetei noastre? Milioane de oameni au găsit în Biblie răspunsuri convingătoare la astfel de întrebări“.

Cum ne poate ajuta Biblia să ne bucurăm de viaţă? Biblia este o sursă de sfaturi bune. De exemplu, sfaturile ei ne ajută să avem o viaţă de familie fericită, să facem faţă stresului şi să găsim satisfacţie în muncă. Pe măsură ce vom studia Biblia împreună, vei afla mai multe despre aceste subiecte, precum şi despre altele. Astfel, te vei convinge că „toată Scriptura şi tot ce conţine Biblia este de folos“. ( Timotei 3:16).

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending