Contactează-ne

Actualitate

Bucătărie în flăcări din cauza coşului de fum

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un coş de fum neprotejat termic a fost cauza unui incendiu izbucnit pe 8 decembrie într-o gospodărie din satul Straja, comuna Tarcău. O femeie în vârstă de 87 de ani, proprietara gospodăriei, a suferit un atac de panică.

“La ora 13:19, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Straja din comuna Tarcău.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Tarcău și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de 60 mp și s-au deteriorat bunurile materiale aflate în interiorul acesteia.

Proprietara locuinței, o femeie de 87 de ani, a suferit un atac de panică.  Aceasta a fost asistată medical de membrii echipajului SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending