Contactează-ne

Actualitate

Bilete de tratament pentru pensionarii nemțeni

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ pentru cea de a XV-a serie de tratement balnear, județul Neamț are repartizate 93 de bilete ■ din 5.937 cereri de tratament balnear, doar 1.933 pensionari au beneficiat de bilete ■

Biroul Comunicare, Relații Publice și Informatică din cadrul Casei Județene de Pensii(CJP)  Neamț face cunoscut faptul că pentru cea de a XIV-a serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune, perioada 27-30 septembrie 2023, s-a realizat alocarea automată a unui număr de 128 de bilete de tratament balnear.

Pensionarii nemțeni vor pleca în perioada amintită în una din stațiunile Amara, Bălțătești, Buziaș, Covasna, Căciulata, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, 1Mai – Oradea, Mangalia, Neptun, Nicolina, Olănești, Sovata, Saturn, Sarata Monteoru, Slanic Moldova, Tușnad și Vatra Dornei. Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizare.

Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament. Au rămas nealocate 5 bilete: 1 pentru stațiunea Saturn și 4 pentru stațiunea Amara, din cauza faptului că nu au existat solicitări.

Pensionarii sunt anunțați că ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică a beneficiarului, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind biletele de tratament alocate  pot fi solicitate, telefonic, la numărul de telefon fix 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro

Reprezentanții CJP  Neamț remintesc condițiile în care un pensionar se poate înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, acesta trebuind să depună la sediul casei teritoriale de pensii din Piatra Neamț, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar o cerere tip, respectiv formularul  din Anexa nr.1 la Criterii.

Trebuie completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului. CJP anunță și faptul că până la sfârșitul lunii septembrie 2023, din cele  5.937 cereri de tratament balnear solicitate de pensionari pentru 2023 au fost valorificate un număr de 1.933 de bilete.

 

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending