Contactează-ne

Actualitate

Bilete de tratament pentru bunici mai puține, solicitări la fel

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ pentru a XVI-a serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 29-30 octombrie, s-a realizat alocarea a 66 bilete ■ în 2023, au fost depuse 6.006 cereri și au fost valorificate doar 2.096 ■

Serviciul Comunicare al Casei Județeane de Pensii Neamț anunță că, pentru cea de a XVI-a serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 29-30 octombrie 2023, s-a realizat alocarea automata a 66 bilete de tratament balnear în diverse stațiuni.

Este vorba despre Amara, Buziaș, Covasna, Felix, Herculane, 1Mai – Oradea, Nicolina, Saturn, Sarata Monteoru și Vatra Dornei. Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament.

Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament. Casa de Pensii precizează că au rămas nealocate 15 bilete de tratament balnear, 12 pentru Amara și câte unul la Buziaș, Sarata Monteoru șiSaturn, pentru că nu au fost solicitări.

Se specifică și faptul că ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică a potențialilor beneficiari, la data stabilită, de luni până vineri, între ora 8.30 și 13.00. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

Pentru ca un pensionar să se poată înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, acesta trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii, completat corect cu toate elementele prevăzute de document.

Ele sunt necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului. Reprezentanții CJP Neamț mai precizează că, până la această dată,  sunt depuse 6.006 cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificat un număr de 2.096 bilete de tratament.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending