Contactează-ne

Actualitate

Bilete de tratament alocate de Casa de Pensii Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ pentru cea de a șaptea serie de tratament balnear au fost atribuite 80 de bilete în 14 stațiuni, datele de intrare fiind 7-9 iunie 2023 ■ anul acesta au fost depuse la CJP Neamț 4.577 de cereri , din care au fost onorate 329 ■

Casa Județeană de Pensii Neamț face cunoscut faptul că, pentru cea de a șaptea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 7-9 iunie 2023 s-a realizat o alocare automată pentru 80 de bilete în stațiunile Covasna, Amara, Bălțătești, Buziaș, Lacul-Sărat, Sarata Monteoru, 1 Mai Oradea.

Altele sunt pentru Târgu Ocna, Mangalia, Neptun, Sovata, Techerghiol, Pucioasa și Nicolina. Biletele au fost alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile CJP din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției: https;//www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament.

Ridicarea biletelor repartizate se va face numai după o informare telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 08.30-13.00. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul 0233/211.353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

De reamintit faptul că pentru ca o persoană să se poată înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratment, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, o cerere, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicită biletul, fiind valabile doar cererile tip prevăzute în anexa 1 a legislației de alocare a biletelor.

Este nevoie ca cererea tip să fie completată cu toate elementele cerute,  în vederea identificării beneficiarului, urmând ca restul documentelor să fie depuse la eliberarea biletului. Până la această dată la CJP Neamț au fost depuse 4577 cereri de bilete, pentru anul în curs fiind valorificate, în primele șase serii,  un număr de 329 bilete de tratament.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending