Contactează-ne

Actualitate

Bazinul de înot intră în revizie. De la începutul anului, peste 15.000 de persoane i-au trecut pragul

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ „Bazinul a devenit o destinație preferată pentru locuitorii din Roman, dar și din zonele învecinate“,a declarat primarul Leonard Achiriloaei

Conducerea Primăriei Roman a decis ca timp de  două săptămâni, în luna august,  bazinul de înot să intre în revizie tehnică și să sufere lucrări de igienizare. „Mă bucur că Bazinul de înot de lângă Sala Sporturilor Roman, rămâne o atracție în zona Moldovei. De la începutul anului și până în prezent, am avut peste 15.000 de utilizatori.

Au făcut înot de agrement, cursuri didactice, recuperare medicală și antrenamente de performanță. De sâmbătă, 5 august și până luni, 21 august, vor avea loc activități de curățenie, igienizare și reparații care sunt efectuate anual. Bazinul a devenit o destinație preferată pentru locuitorii din Roman, dar și din zonele învecinate. Persoane de toate vârstele, adoptă un stil de viață sănătos și vin inclusiv la înot.

Cu siguranță, faptul că Romanul oferă oportunități de învățare și performanță se observă constant prin rezultatele pe care Clubul Sportiv Municipal Roman le obține și promovează”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei, care le mulțumește tuturor celor care se ocupă de acest loc de agrement și antrenament.

Singura întrebare este de ce bazinul intră în revizie vara și nu în alt anotimp. Directorul CSM, Marcel Benchea, a precizat că de ani de zile astfel de revizii se fac vara când se repară instalațiile de climatizare, se verifică pierderile de apă, se elimină infiltrațiile din diversele încăperi ale bazinului, etc. Lucrările de igienizare se realizează de către angajații proprii ai CSM.

Bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă a fost realizat în timpul mandatului de primar al actualului deputat Laurențiu Leoreanu, în 2012, din fonduri europene, valoarea investiției fiind de 3,6 milioane lei, fonduri accesate prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, condus la vremea aceea de Elena Udrea.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement








Trending