Contactează-ne

Prima pagină

Bărbat ucis cu bestialitate. Suspect ar fi un consătean, care-l mai ajuta la diverse treburi gospodărești

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ crima a fost descoperită în dimineața zilei de Sfântul Nicolae, la Cotu Vameș ■ viceprimarul comunei Horia, Alexandru Mihăilă, e șocat de ceea ce i s-a întâmplat unui consătean ■ a fost găsit legat de mâini și de picioare ■

În zi de mare sărbătoare, Sfântul Nicolae, la Cotu Vameș, comuna Horia, a fost descoperită o crimă. Din comunicatul Poliției, reiese că o femeie a fost cea care a anunțat decesul bărbatului, dar nu se pomenește nimic despre mobilul omorului. „La data de 6 decembrie, în jurul orei 07:00, cadrele Poliției municipiului Roman au fost sesizate, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că a identificat un bărbat decedat, la imobilul acestuia din localitatea Horia.

A fost informat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, fiind constituită echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman și Secției de Poliție Rurală Dulcești. În cauză cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț”, se precizează în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Contactat telefonic de redactorii Monitorul, viceprimarul comunei Horia, Alexandru Mihăilă, îngrozit de sadismul cu care a fost suprimată viața consăteanului, presupune că mobilul crimei ar fi jaful. Acesta a declarat că persoana ucisă, în vârstă de 63 de ani, Constantin C., lucra ca administrator la Colegiul „Petru Poni” din municipiul Roman și la o grădiniță.

„Îl cunos foarte bine pe cel ucis. Era un bărbat serios, muncitor. Lucra ca administrator la un colegiu și la o grădiniță cu program prelungit. Din câte știm a fost însurat și ar avea un băiat.  Din discuțiile pe care le-am avut cu vecinii, am aflat că se presupune că ar fi putut fi ucis de un bărbat care-l ajuta la îngrijirea animalelor.

Mama acestuia e asistată social și locuiește într-un container pus la dispoziție de primărie. Am sunat-o când am aflat de cruzimea cu care a fost omorât consăteanul și mi-a spus că nu crede că băiatul ei l-ar fi ucis pentru că, în urmă cu doar câteva zile, s-a întânit cu persoana decedată, care i-ar fi spus că este foarte mulțumită de fiul ei, că e muncitor și își vede de treabă. Se va vedea la anchetă ce s-a întâmplat.

Oricum toată lumea e șocată de cruzimea suprimării sale. Geamurile casei erau sparte, iar bărbatul bătut măr a fost găsit legat de mâni și de picioare, în curtea casei”, a declarat viceprimarul Alexandru Mihăilă. Și directoarea Colegiului „Petru Poni”, Cătălina Căpraru, era afectată de moartea salariatului,  despre care spune că era un om serios, foarte muncitor și apreciat.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending