Contactează-ne

Actualitate

UPDATE: Bărbatul căzut în albia Bistriţei a decedat

Știre publicată în urmă cu

în data de

Salvatorii nemţeni încearcă în aceste momente, joi, 5 ianuarie, să resusciteze un bărbat care a căzut în albia râului Bistriţa.

„Astăzi, 5 ianuarie, în jurul orei 14:58, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz  au fost sesizați, de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că, socrul său a căzut în albia râului Bistrița.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizare se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 53 de ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenția de a traversa râul Bistrița pentru a se deplasa la domiciliu.

La acest moment echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare, ale bărbatului de 53 de ani”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Conform unor surse neoficiale, bărbatul, aflat în vizită la nişte rude, a vrut să meargă acasă şi a decis să treacă prin albia râului, în condiţiile în care, în zona respectivă, apa nu este foarte adâncă.

Vom reveni.

UPDATE – În această după amiază, în jurul orei 14:50, pompierii au fost înștiințați că se observă trupul unei persoane în apele râului Bistrița, în localitatea Săvinești din comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SAJ Borca,  Garda II de Intervenție și SVSU Poiana Teiului.

Un bărbat a fost scos din apele râului Bistrița până la sosirea forțelor de intervenție. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către membrii echipajului SMURD și SAJ. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia – sursa ISU Neamţ

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending