Contactează-ne

Arhivă 2005-2017

„Balamuc“ la 1 Mai

Știre publicată în urmă cu

în data de

• un tînãr de etnie rromã a fãcut un scandal de proportii acasã la pãrintii fostei concubine • acestuia i-a „cãsunat“ si pe participantii la trafic, spãrgînd farul unei masini • Ioan B. a fost retinut, însã politistii cred cã acesta va scãpa fãrã mandat de arestare •

Un romascan a reusit, marti seara, 13 decembrie, sã „se dea în spectacol“ într-un mod deosebit de violent, „din dragoste si betie“, scandalul monstru iscat de acesta în zona „1 Mai“ aducîndu-i, din partea politistilor romascani, o ordonantã de retinere preventivã pentru 24 de ore. Ioan B., recidivist, s-a ales cu dosar penal, sub aspectul sãvîrsirii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, fapte care, adãugate la cazierul sãu, destul de „stufos“, s-ar putea solda cu ani grei de închisoare. De mentionat cã este posibil sã fie probatã, în acest caz, si o infractiune de distrugere. Totul a început în jurul orei 20, în zona intersectiei strãzilor Sucedava si Dobrogeanu Gherea, la domiciliul familiei fostei concubine a scandalagiului. Vãzîndu-se pãrãsit, Ioan B. s-a pus, mai întîi, pe bãut, pînã ce aburii alcoolului i-au întunecat constiinta, supãrarea transformîndu-se în dorintã de rãzbunare. „Suspectul, de etnie rromã, s-a decis sã se «rãfuiascã» cu rudele fostei sale concubine, deplasîndu-se la «1 Mai», în jurul orei 20. Din primele cercetãri si declaratii, a reiesit cã, beat fiind, bãrbatul s-a înarmat cu un par, trecînd la amenintãri la adresa fostilor «socri», de asemenea rromi. Cele mai mari divergente le-a avut cu tatãl prietenei sale. De la discutiile pe ton înalt s-a trecut la acte de violentã fizicã. Turbulentul era pus serios «pe fapte rele», asa încît s-a legat si de participantii la trafic. A oprit, chiar, cîteva masini, uneia dintre acestea spãrgîndu-i unul dintre faruri. A fost un scandal monstru, care a putut fi potolit doar dupã interventia lucrãtorilor nostri“, a declarat inspectorul principal Dragos Bãlãu, comandantul Politiei Municipiului Roman.

Acesta a mai mentionat cã, în cauzã, se va propune, magistratilor Parchetului si Judecãtoriei Roman, arestarea preventivã a recidivistului. În situatia de fatã nu este exclusã o „întoarcere“ a solutiei cerute, iar Ioan B. sã rãmînã în libertate. Comandantul Politiei Roman a mai afirmat: „parcã vãd cã asa se întîmplã“, nefiind primul asemenea caz, în luna în curs. Reamintim cã, acum circa douã sãptãmîni, un alt scandalagiu cu state vechi, Emil V., din Bozienii de Sus, a fost lãsat în libertate, existînd suspiciunea cã suferã de afectiuni psihice, dupã ce a devastat un bar si a bãgat frica în rude si consãteni.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending