Contactează-ne

Actualitate

Bacalaureat 2022, a fost ultima probă. Candidaţii au susţinut examenul la zece discipline

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ la cea de a treia probă scrisă a examenului s-au înscris 3.148 de candidați ■ au fost prezenți 3.080 elevi ■ 68 de absolvenți nu s-au prezentat la examen ■

Miercuri, 22 iunie, a avut loc cea de a treia probă a examenului național de Bacalaureat 2022, proba la alegerea a profilului (Ed). Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a publicat pe site un comunicat de presă referitor la modul în care s-a desfășurat această ultimă probă.

”La proba de astăzi a examenului de Bacalaureat, în cele 11 centre de examen din județul Neamț s-au înscris, pentru susținerea probei la alegere a profiluli (Ed) un număr de 3.148 candidați (97,84%). Au fost prezenți în sălile de examen 3.080 candidați, 68 fiind absenți. Nu a fost nici un candidat eliminat. În funcție de profil și specializare, fiecare candidat a optat pentru susținerea probei la o anumită disciplină. La nivel județean proba a fost susținută de candidați la 10 discipline”, precizează ISJ.

Conform calendarului de desfășurare a examenului joi, 23 iunie, acolo unde este cazul se va desfășura proba scrisă în limba maternă. Pe 27 iunie, pînă la ora 12.00, se vor afișa rezultatele la probele scrise, urmînd a se depune contestațiile între ora 12.00 și 18.00. Eventualele contestații se vor rezolva între 28 și 30 iunie, urmînd ca rezultatele finale să fie cunoscute în ziua de 1 iulie.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending