Contactează-ne

Actualitate

Avertisment de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Fiscul anunţă emailuri false în numele instituţiei

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ atenţionarea a fost publicată de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală la începutul acestei săptămîni ■ contribuabilii sînt anunţaţi în fals că au de făcut anumite plăţi fiscale restanţe ■

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunţat pe pagina de internet a instituţiei dar şi pe reţelele sociale o atenţionare pentru contribuabilii care în această perioadă primesc emailuri de la Fisc. Este vorba de un avertisment prin care anunţă contribuabilii să nu deschidă anumite emailuri pentru că această corespondenţă este falsă şi nu e trimisă de instituţie.

Totodată, se atrage atenţia asupra faptului că, dacă totuşi corespondenţa va fi deschisă, să nu fie accesate documentele anexate sau linkurile din conţinut. Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală precizeză faptul că prin emailurile false contribuabilii sînt informaţi că au de făcut anumite plăţi fiscale restante, deşi acest lucru nu este adevărat.

„Atenţie! Emailuri false în numele ANAF! ANAF atenţionează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituţiei, prin care aceştia sînt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante. Pentru siguranţa dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideţi aceste emailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesaţi documentele anexate sau linkurile din conţinut“, se arată în avertismentul publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending