Contactează-ne

Actualitate

„Austria nu are aliați la nivel european în acest demers absurd de blocare a accesului României în Schengen“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ aceasta este concluzia la care au ajuns toți cei care au participat la o dezbatere pe acest subiect, organizată de postul național de televiziune ■ printre participanți s-a numărat și secretarul de stat în Ministerul Cercetării și Digitalizării, romașcanul Bogdan Dumea ■

Secretarul de stat în Ministerul Cercetăriui și Digitalizării, Bogdan Dumea, a participat în cursul zilei de miercuri, 7 decembrie 2022, la o dezbatere publică privind aderarea României la spațiul Schengen, organizată la postul național de televiziune.

„România merită și trebuie să adere la Schengen. Am subliniat acest deziderat deosebit de important alături de participanții la această dezbatere. Acum este important ca reprezentanții tuturor partidelor din România să fie uniți pentru a susține cauza țării noastre. Vorbim de a prioritiza interesul național și de a face să nu mai conteze decât un mesaj unitar la nivel extern. Vom aborda fiecare pas cu tenacitate, astfel încât să avem un rezultat pozitiv al tuturor negocierilor.

Austria nu are aliați la nivel european în acest demers absurd de blocare a accesului României în Schengen. Pur și simplu vom continua toate acțiunile posibile pe care le putem face”, a spus secretarul de stat Bogdan Dumea. A fost subliniat și faptul că, la 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, este de bun simț ca românii să nu mai fie tratați ca europeni de „mâna a doua“ și umiliți.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending