Contactează-ne

Actualitate

Au fost repartizate locuințele ANL destinate personalului sanitar

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ după recepționarea ultimului bloc ANL, beneficiarii, medici, asistente medicale și infirmiere, au primit de la primarul Leonard Achiriloei repartițiile ■ proiectul finanțat din fonduri guvernamentale a avut o valoare de 4.185.196,95 lei ■ imobilul are 20 de apartamente cu două camere ■

Primarul Leonard Achiriloaei a înmânat, în cursul zilei de marți, 19 septembrie, cheile celor 20 de apartamente construite din  fonduri guvernamentale (ANL), destinate personalului din sănătate. „Am făcut un pas important în dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii de locuințe destinate specialiștilor din domeniul sănătății.

După finalizarea recepției pentru noul bloc ANL din cartierul Vasile Lupu – zona Parcului Zăvoi, am înmânat repartițiile beneficiarilor celor 20 de apartamente. În zilele următoare, ei vor finaliza documentația necesară și vor încheia contractele individuale cu furnizorii de servicii. Blocul oferă apartamente cu două camere, fiecare având centrală termică.

Plus conectivitate individuală la gaz, energie electrică și apă, ceea ce înseamnă că beneficiarii vor avea control asupra utilităților și vor putea ajusta consumul conform preferințelor personale. Aceasta este o caracteristică care pune accent pe eficiența energetică și sustenabilitatea mediului înconjurător”, a consemnat, pe pagina de Facebook, edilul.

Reamintim faptul că, în februarie 2019, reprezentanții primăriei au predat amplasamentul pentru construirea unui nou bloc de locuințe, destinat specialiștilor din sănătate, respective medici, asistenți medicali, infirmieri. Blocul amplasat în cartierul ANL din strada Vasile Lupu a fost construit de SC AG SAN Invest SRL Iași, în regim parter și 3 etaje.

Investiția a avut ca termen de finalizare luna mai 2021 și are o valoare de 4.185.196,95 lei (inclusiv TVA). După recepția blocului, care a avut o serie de neconformități de construcție, acesta a fost predat Direcției LocatoServ din cadrul Primăriei Roman, care gestionează și celelalte locuințe ANL din zonă și casele mai vechi, închiriate în diverse zone ale municipiului.

Repartiția apartamentelor s-a făcut în conformitate cu prevederile din domeniu.  Cererile de acordare a unei locuințe ANL au fost analizate într-o comisie locală, din care au făcut parte viceprimarul Radu Samson, doi consilieri locali, comandantul Poliției Roman, Radu Constantin, preotul protopop Dan Antoce, directorul de îngrijiri medicale de la spital, Elena Chirilă și trei funcționari din primărie.

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending