Contactează-ne

Actualitate

Au fost avarii la rețele de apă din Roman, Piatra Neamț și Roznov

Știre publicată în urmă cu

în data de

Romașcanii s-au obișnuit cu întreruperea apei și noaptea, și ziua, cauzele invocate de Compania Județeană ApaServ Neamț fiind neacumularea suficientă de apă în rezervore sau nenumăratele avarii care apar pe rețelele „ciur” din mai toate zonele municipiului.

Așa s-a întâmplat și luni, 5 februarie 2024, după ce o defecțiune a fost semnalată pe stra Miron Costin nr. 29. Sistarea serviciului a avut loc în întreg municipiul, între ora 11,00 și 15,00, operatorul transmițând formularea șablon: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!”.

Pe paginile de socializare, romașcanii nu au ezitat să formuleze și „urări de bine”, multe din ele în cuvinte imposibil de reprodus, din cauza exprimării neaoșe. De altfel, zilele acestea o romașcancă a făcut apel la Antena 1 să mediatizeze situația de nesuportat a întreruperii furnizării serviciului de apă la Roman.

De menționat că pe site-ul companiei, la rubrica „Întreruperi apă”, era anunțat faptul că, tot pe 5 februarie, va fi sistată furnizarea serviciului, între ora 09,30 și 16,00, în Piatra Neamț, fiind afectați consumatorii de pe străzile Mărăței și Paltinilor. O întrerupere între ora 9,30 și 16,00 era preconizată pentru abonații din orașul Roznov, pe străzile Tineretului și Libertății.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending