Contactează-ne

Actualitate

Atleţii juniori I, după medalii la finala CN

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ etapa finală a Campionatului Naţional de atletism indoor este organizată la Bucureşti ■ printre atleţi va fi Diana Ţigănaşu, de la Ceahlău şi LPS Piatra Neamţ, dar şi Şerban Nistor, de la LPS Roman ■

Etapa finală a Campionatul Naţional de atletism, rezervată juniorilor I, a fost programată sîmbătă şi duminică, 24 şi 25 februarie, în sala de atletism din Complexul Lia Manoliu din Bucureşti. Cluburile Ceahlăul şi LPS Piatra Neamţ, vor concura cu mai mulţi juniori, printre care şi cadeta Diana Ţigănaşu, eleva antrenorului Dan Cojocaru. Cu siguranţă, aceasta va urmări să-şi adjudece titlul de sală la juniori l, greutate, iar peste cîteva zile, pe 3 şi 4 martie şi pe cel la juniori ll. Reamintim că pe 10 februarie, la Sofia, în Bulgaria, Diana Ioana Ţigănaşu, care este legitimată la Clubul Sportiv Ceahlăul, s-a clasat pe podiumul Balcaniadei rezervate juniorilor U20. Ea s-a situat pe locul ll, cu o reuşită de 14,72 metri. Prezenţa atleţilor romaşcani la competiţia destinată juniorilor I de la Bucureşti va fi pe măsura posibilităţilor celor două cluburi din oraş, Clubul Atletic şi Liceul cu Program Sportiv, care vor deplasa cei mai în formă sportivi ai momentului. CA va participa cu junioara Mihaela Alexandru, la 60 de metri garduri.

Acesta va fi singura junioară de la club care va concura sîmbătă, la 60 de metri plat. Delegaţia noastră va fi mai mare pentru că deplasăm în Capitală şi sportivii care de marţi, 27 februarie, vor participa la Campionatul Naţional de aruncări lungi. Este vorba de Alin Mocănaşu şi Diana Filip, alături de care vor concura şi sportivii cu dublă legitimare cum ar fi Larisa Zglimbea. Aceşti juniori vor fi însoţiţi de mine şi de colega Carmen Iederan“, a precizat Iulian Corugă, directorul Clubului Atletic Roman.

LPS Roman va fi reprezentată de Şerban Nistor, la greutate. „Vom merge la Bucureşti cu aruncătorul de greutate Şerban Nistor, de la care aştept un rezultat bun la bila de şase kilograme. În afară de acesta vor mai fi la Bucureşti Vlad Căuş, Corina Pântea, Daria Apostol şi Dragoş Nicorici, care vor concura începînd de marţea viitoare la Campionatul Naţional de aruncări lungi. Abia după terminarea acestei întreceri vom vedea cum stăm cu adevărat. De la Şerban Nistor aştept mai mult, vom vedea ce va fi să fie la concursurile următoare“, a declarat antrenorul Emilian Floroiu.

Reamintim că Şerban Nistor a făcut parte din lotul României, care a participat la Balcaniada de la Sofia. El a concurat pentru prima dată în afara ţării şi se pare că a avut emoţii, cu bila de şase kilograme aruncînd 15,54 metri, rezultat care l-a situat pe poziţia a Vlll-a.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending