Contactează-ne

Actualitate

Art Valian, premiii importante la Campionatul Mondial DanceStar World Finals Croația

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ cei 33 de dansatori romașcani au adus acasă un loc I, două locuri II, un loc IV și un loc VII ■ cheltuielile de deplasare au fost suportate exclusiv de părinți ■

România a fost reprezentată la Campionatul Mondial DanceStar World Finals, care a avut loc în Croatia, între 15 și 21 mai, de câteva sute de participanți, de la zece școli. Coregrafa Anca Liliana Ungureanu, coordonatoarea Dance Art Valian Roman, susține că lotul României a făcut, din nou, o figură frumoasă în plan internațional.

„Suntem extrem de încântați despre faptul că lotul Romaniei, din care a facut parte și școala noastră de dans, Dans Art Valian Roman, s-a întors acasă de la Campionatul Mondial DanceStar World Finals Croatia 2023 cu premii importante. Am avut cu toții multe trăiri și vă pot spune că  și emoțiile noastre au fost maxime.

Au fost cinci zile intense și Dance Art Valian se întoarce acasă cu un palmares bogat, respectiv: LOCUL 1 – Dance Art Best – Liga B lyric formații junior, LOCUL 2 – Dance Art Best – Liga A national folkloric formatii juniori Tarantella; LOCUL 2 – Dance Art Star – Liga B mtv commercial group children.

A mai fost LOCUL 4 – Dance Art Best – Liga B mtv commercial formații junior și LOCUL 7 – Dance Art Star -Liga B lyric group children. Felicitări copiilor! A fost greu! A fost frumos! Să ne bucurăm cu toțiii de rezultate! Am făcut drumul spre casă obositi, dar mulțumiți de acumalarea unei noi experiențe minunate”.

Aceste rânduri sunt consemnate pe pagina de Facebook de către coregrafa Liliana Anca Ungureanu. Acesta a declarat, pentru „Monitorul de Neamț și Roman.ro” că  echipa romașcană s-a prezentat în concurs cu cinci coregrafii și că a mers în Croația o echipă de 33 de dansatori, cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani.

Deplasarea în țara străină s-a făcut exclusiv pe cheltuiala părinților, pentru că cererea adresată Consiliului Local Roman de a primi un ajutor financiar nu a primit răspuns favorabil. Drumul în Croația s-a făcut cu ajutorul unei firme din Bacău, fiecare părinte  contribuind cu 2.800 – 2.900 lei, pentru transport, masă și cazare.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending