Contactează-ne

Actualitate

Arsene, condamnat definitiv, căutat de poliţişti. Conform unor informaţii neoficiale a fugit în Italia

Știre publicată în urmă cu

în data de

Ionel Arsene, încă preşedinte al CJ Neamţ, cel puţin până prefectul de Neamţ va emite ordin de demitere a lui din funcţie, este căutat de poliţiştii nemţeni. Arsene a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 6,8 ani de închisoare, sentinţa fiind dispusă vineri, 10 martie, de magistraţii de la Curtea de Apel Braşov.

„La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 51 de ani.

Cel în cauză este condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, sentință rămasă definitivă prin decizia Curții de Apel Brașov.

La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză”, au comunicat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Conform unor informaţii pe care nu se grăbeste nicio instituţie să le confirme sau infirme oficial, Ionel Arsene a fugit în Italia încă din 4 martie.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending