Contactează-ne

Actualitate

Arestaţi pentru o borsetă sustrasă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ doi tineri au comis un jaf, prin violenţă sustrăgînd o borsetă ■ pentru fapta săvîrşită au fost arestaţi preventiv ■

Doi tineri pietreni şi-au riscat libertatea pentru o borsetă, iar în scurt timp după ce au jefuit victima au fost identificaţi, reţinuţi şi mai apoi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Fapta a avut loc pe 3 decembrie 2021 şi a fost anunţată prin apel la numărul unic de urgenţă 112. În jurul orei 18:30, oamenii legii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către un tînăr de 22 de ani, din Dumbrava Roşie, cu privire la faptul că a fost victima infracţiunii de tîlhărie.

Din cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce tînărul se afla într-o staţie de autobuz, din Piatra Neamţ, ar fi fost acostat de două persoane care, exercitînd acte de violenţă asupra sa, l-au deposedat de o borsetă. Activităţile de cercetare şi documentare desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale au condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, din Piatra Neamţ, care au fost conduşi la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tîlhărie calificată. Pe 4 decembrie, persoanele în cauză au fost prezentate în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ, ulterior fiind duşi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a dispus privarea de libertate pentru următparele 30 de zile.

„În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 202 Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ, avînd ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Călăraşu lonut-Dragoş şi Ursu loan.

Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Călăraşu lonut-Dragoş şi Ursu Ioan, porecla „Denis”, ambii aflaţi în stare de reţinere în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, cercetaţi în dosarul penal nr. 4693/P/2021 al Parchetului de pe lîngă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de tîlhărie calificată, prev.şi ped. de art. 233, art. 234 alin.1 lit. d Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începînd cu data de 04.12.2021 şi pînă la data 02.01.2022, inclusiv“, conform Judecătoriei Piatra Neamţ.

Imediat după pronunţare, ambii inculpaţi au contestat măsura instanţei de fond.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Nutepriveste

    12 decembrie 2021 at 8:49 PM

    Politia Municipului Piatra Neamt ! In seara de 3.12.21 cand ati arestat acest tanar Ursu Ioan , ati abuzat fizic de tanarul acesta si l-ati fortat sa vorbeasca ( anchetat) de ce l-ati batut stiti ca nu aveti voie ? Da unde va credeti politia româna ? baiatul are probleme cu retard mental ( forma usoara ) si vuoi ati batut tanarul de l-ati spart? celalat tânar care a mai avut predente ( fapte de furt) Calarasu Dragos este expert in asa ceva si nu ati sarit la el . Avocatul lui Ursu Ioan isi va face aparitia si va lua masuri pentru bataia pe care a luato Ursu Ioan de la polițistu Munteanu meritati sa intrati in groapa muncim sa va plătim salariile pentru ce ? Nu respectați legea si dreptul omului . Fara avocat nu aveati voie sa obligati sa zica ce doreati vuoi . Se va lua masuri o sa vedeti vuoi . Munteanu politistu de la sectua de politie din Piatra Neamt bate lumea de sparge . Nu vuoi lasa lucrurile asa sa continuati sa bateti adolescentii fara sa aveti evidente de acuzatiile pe care i s-au facut la adesa lui Calarasu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending